Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Eifert János bemutató és közönségtalálkozó

2012, May 23 @ 18:00 - 20:00 CEST

Free

 Találkozz Eifert János fotóművésszel!

 Találkozz Eifert János fotóművésszel!

 
Szeretettel meghívunk 2012. május 23-án (szerdán), 17 órától, Eifert János különleges képbemutatójával egybekötött közönségtalálkozóra, a Tripont előadótermébe. 
(1119, Budapest, Thán Károly u. 17.)
 
INGYENES részvétel, nincs más dolgod, mint feliratkozni a listánkra!
 
Minél korábban regisztrálj, mert csak korlátozott számú látogatónak lesz lehetősége átélni a különleges atmoszférájú, koraesti program élményeit.
 
 
 
 
Ismerd meg Eifert Jánost!
 
Eifert János a hazai fotóművészet egyik legismertebb képviselője. Tánc- és aktfotói, természetképei és alkalmazott fotográfiái sokoldalúságáról tanúskodnak. 180 önálló kiállítása volt, 700 csoportos tárlaton szerepelt, képeivel 168 díjat, nagydíjat, különdíjat és diplomát nyert.
 
A világ 40 országában fényképezett. Fényképei, képriportjai, írásai rendszeresen jelennek meg a szaksajtóban, hazai és külföldi lapokban, könyvekben, kiadványokban, az elektronikus sajtóban.
 
Nemrégiben jelent meg egy kivételesen szép és tartalmas kötete, a Képírás Fotóakadémia, mely a hazai fényképészet történetének legkiemelkedőbb alkotásait vonultatja fel.
 
Szerezz élményt, szerezd meg a könyvet!
 
A Képírás – Fotóakadémia egyrészt kitűnő szakkönyv, másrészt jóval több is annál: amellett, hogy az autodidakta fotósokat és profi szakembereket beavatja a fényképezés magas szintű elméletébe és gyakorlatába, a fotóművészet kedvelőinek is különleges élvezetet nyújt.
 
A kötet megismerteti az olvasót a fotográfia műfajaival, részletes szakmai útmutatót
ad a fényképezhető témákról és a hozzájuk kapcsolódó technikai tudnivalókról, elemzi a fotózás leglényegesebb tevékenységeit és ismereteit.
 
A művet a helyszínen dedikálja Eifert János, melynek beszerzésére lehetőséged van a bemutatón, 5500 Ft-os kedvezményes áron, de meg is rendelheted a következő linkre kattintva!
 
 
 
 
 
 
 
Pillants bele a kötetbe!
 
 

 

Details

Date:
2012, May 23
Time:
18:00 - 20:00 CEST
Cost:
Free
Event Tags:
,

Organizer

Eifert János
Email
noreply@facebookmail.com