Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Civilek Éjszakája – fotópályázat

2010, June 25 @ 20:00 - 2010, July 29 @ 20:00 CEST

Free
civilek_ejszakaja_120x240.jpg

A Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet a Civilek Éjszakája program keretén belül, mely 2010. június 26-án kerül megrendezésre Budapesten.A pályázat a Civilek Éjszakája programjait, helyszíneit, eseményeit megörökítő alkotásokat vár, műfaji megkötés nélkül.

A Kurfli Közhasznú Kulturális Egyesület pályázatot hirdet a Civilek Éjszakája program keretén belül, mely 2010. június 26-án kerül megrendezésre Budapesten.
A pályázat a Civilek Éjszakája programjait, helyszíneit, eseményeit megörökítő alkotásokat vár, műfaji megkötés nélkül.

Mutasd be a Civilek Éjszakáját, fotózz, írj, rajzolj, készíts filmet, vagyis engedd szabadjára kreativitásodat és alkoss! Járd be a Civilek Éjszakája helyszíneit, vagy válassz ki egyet, és örökítsd meg az ott történteket, beszéld el, mutasd meg, írj szlogent, tervezz, dokumentálj!
Díjazás: Mivel a Civilek Éjszakája a non-profit szervezeteket és azok tevékenységeit mutatja be, valamint igyekszik a rendezvénnyel ismertebbé tenni a civilség fogalmát, ezért szeretnénk a non-profit tevékenység és gondolkodás iránti elkötelezettséget a pályázatok díjazásában is megjeleníteni.

A legjobbnak ítélt pályamunkákat a szervezők a 2011-ben megrendezésre kerülő Civilek Éjszakája nyomtatott és internetes reklámanyagaiban és a honlapon fogják felhasználni, ezáltal megmutatkozást biztosítva a tehetséges alkotóknak. Ezenkívül a legeredetibb, legjobb alkotásokat már most megjelenítjük a Civilek Éjszakája weboldalán az eseményt követően, természetesen névvel.

A Civilek Éjszakája pályázatra az esemény után, 2010. július 30-ig várjuk a pályamunkákat e-mailben a

civilekejszakaja[kukac]gmail.com

vagy postai úton következő címre:

VilágCsücsök Közösségi Tér – Vízöntő Pinceklub
1132 Budapest, Váci út 50.

Filmes, videós pályamunkák esetében az anyagot elküldhetik DVD-n vagy valamilyen videómegosztó portálra (pl.: youtube, vimeo, stb.)feltöltve az alkotás linkjét e-mailben is.

Sok sikert és rengeteg élményt kívánunk!

Details

Start:
2010, June 25 @ 20:00 CEST
End:
2010, July 29 @ 20:00 CEST
Cost:
Free
Website:
http://www.kurfli.hu/civilekejszakaja/a-civilek-ejszakaja.html