Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

A kitekinto.hu külpolitikai hírportál fotópályázata

2010, April 17 @ 18:00 - 2010, July 19 @ 18:00 UTC+0

k.jpg

A kitekinto.hu külpolitikai hírportál, Magyarország legnagyobb külpolitikai lapja, fotópályázatot hirdet mindazok számára, akik szeretnek utazni, és akiket nem hagynak hidegen a világban zajló folyamatok, politikai, vagy társadalmi események.
A kitekinto.hu külpolitikai hírportál, Magyarország legnagyobb külpolitikai lapja, fotópályázatot hirdet mindazok számára, akik szeretnek utazni, és akiket nem hagynak hidegen a világban zajló folyamatok, politikai, vagy társadalmi események.
Fotópályázatunk célja tehát olyan, a világban történt események megjelenítése, amelyek az utóbbi egy vagy két évben történtek. Ezek vagy politikai események (külföldi államközi találkozók, ceremóniák, vizitek, stb.), vagy olyan társadalmi problémákat feszegetnek, amelyek szorosan kapcsolódnak a világ dolgaihoz (pl. szegénység problematikája, kisebbségek helyzete, stb.), vagy természeti katasztrófákról tudósítanak, vagy a legújabb külföldi technikai, katonai újításokról szólnak.

A fotópályázat a kiírás napjától, április 18-től kezdve lép érvénybe, és mintegy 3 hónapon keresztül tart, 2010. július 20-ig. A képeket folyamatosan várjuk, a beérkezett fotókból pedig egy galériát állítunk össze, amely megtekinthető lesz a fotópályázat ideje alatt a kitekinto.hu oldalán.
Minden héten az adott héten beküldött fotókból kiválasztjuk a „Hét képét”, amely mindig kikerül majd a Kitekintő főoldalára. A határidő lezárulta után kezdődik majd a szavazás időszaka, amikor a képek galériájában az olvasóink szavazhatnak a legjobb képekre. A 10 legjobbnak ítélt képből a Kitekintő szakmai zsűrije fogja kiválasztani az első három helyezettet.

Kérjük, hogy a képeket az alábbi e-mail címre küldjék:
fotopalyazat@kitekinto.hu

Ami a beérkezett képek méretét illeti: a képek hosszabbik oldalának legalább 1200 pixel méretűnek kell lennie, és a kép mérete ne haladja meg az 1 Mb-ot.

A képek mennyiségére nézve korlátozás nincs, tehát mindenki korlátlan számú fotóval vehet részt a versenyen. Pályázni egyetlen képpel és fotósorozattal is lehet. A szerkesztőség tagjai által beküldött képek egy külön kategóriába kerülnek.

Az eredményhirdetés várható időpontja 2010. augusztus 20.

Mindenkinek jó munkát kívánunk!

Details

Start:
2010, April 17 @ 18:00 UTC+0
End:
2010, July 19 @ 18:00 UTC+0
Event Category:
Website:
http://kitekinto.hu/gephaz/2010/04/18/fotopalyazatot_hirdet_a_kitekint/