6.5 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

Drégely Imre fotóművész tárlatvezetése a Deim Balázs: Passing Time kiállításán

Masterclass sorozatunk legújabb alkalmával Drégely Imre, Balogh Rudolf-díjas fotóművész tart tárlatvezetést Deim Balázs kiállításán. A program során megtudhatjuk, mit gondol Drégely Imre fiatal kollégája eddigi pályájáról, és legújabb fotósorozatáról. A két alkotó diskurzust folytat majd az experimentális fotóról és műhelytitkokat is elárul arról, mi történik, ha nem a tervek szerint alakul egy fotó. Deim Balázs gondolatai a felkért mesterről:
„Drégely Imre a Novus Művészeti Iskolában lett a tanárom 2007-ben. Képei mindig inspirálóan hatottak rám és új dimenziót nyitottak a művészi fotóhasználat világába, ezáltal alakítva a fotográfiához viszonyuló szemléletmódomat. Mesterből idővel barát lett és már több kiállításon is részt vettünk együtt, de a legfontosabb, 2019-ben Berlinben a Galaxien unseres Alltags címmel létrejött kiállításunk volt, ahol az Űr tematikájú képeinket állítottuk ki.”
A kiállítás 2022. 06. 18. – 2022. 09. 11. között csütörtöktől vasárnapig 10 és 18 óra között látogatható.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles