5.4 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Bejelentették a World Photography Organisation és a Photo London “házasságát”

2022. február 17-én a World Photography Organisation és a Photo London alapítói bejelentették, hogy partnerségre lépnek, amelynek során egyesítik a fotográfia fejlesztése és kulturális gazdagítása iránt elkötelezett két vezető, nemzetközi, fotós szervezetet.

A World Photography Organisation egy globális szervezet, amely fotográfiával kapcsolatos kezdeményezéseket támogat világszerte 180 országban, a Photo London pedig a világ vezető galériáit egyesíti a Somerset House-ban megrendezett, kiemelkedő jelentőségű nemzetközi fotográfiai vásáron.

A megállapodást követően a World Photography Organisation (World Photography Awards Limited) 25%-ot szerzett a Photo Londonban. Az utóbbi által évente megszervezett vásár idén 2022. május 12. és 15. között hetedik alkalommal tér vissza a Somerset House-ba, ahol neves nemzetközi galériák és fotókereskedők sora lesz jelen és számos nyilvános kiállítás és kerekasztal beszélgetés színesíti a programot.
A World Photography Organisation szervezője a PHOTOFAIRS Shanghai-nak, amely az Ázsia-csendes-óceáni térség legfontosabb úti célja a fotóalapú műveket kereső műgyűjtőknek, valamint a világ egyik legnagyobb fotóversenyének, a Sony által támogatott World Photography Awards-nak is.

Az új partnerkapcsolat célja a kortárs fotográfiai művészeti piac továbbfejlesztésére a közös erőforrások felhasználásával, ezáltal szélesebb körű részvételi és felfedezési lehetőségeket biztosítva a galériák, művészek és gyűjtők számára. Ennek központi eleme lesz a PHOTOFAIRS Shanghai és a Photo London közötti kreatív párbeszéd és a kultúrák közötti együttműködés elősegítése. A kurált tartalmak és prezentációk közös programjain segítségével a két platform a fotózás új képzőművészeti és digitális gyakorlataira összpontosít és segít kiemeli a feltörekvő tehetségek munkáját mindkét régióban.

 

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles