5.3 C
Budapest
Monday, April 22, 2024

Ismét látható Máté Bence természetfotós kültéri kiállítása!

Hatalmas méretű, ultramodern paravánok csempészik be a jelenkor természeti csodáit Székesfehérvár főterére. 333 négyzetméter üvegfelületen 623 olyan fotót csodálhatunk meg, amelyek több száz nemzetközi versenyen öregbítették már Magyarország hírnevét.

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának köszönhetően a kiállítás látogatása INGYENES!

Idén Magyarországon csak itt látható a tárlat, ahonnan Strasbourgba utazik, az Európa Tanács Miniszteri Bizottság magyar elnökségének kulturális programjaként.

A kiállítás utolsó estéjén, szeptember 26-án, 18:00 órától a láthatatlan madárfotós tanulságos történeteit osztja meg a közönséggel az Alba Regia Sportcsarnokban; az előadás felhőtlen szórakozást nyújt az egész család számára.

Jegyek a jegy.hu–n vásárolhatóak: https://www.jegy.hu/program/mate-bence-vertelen-vadaszat-termeszetfotok-kulisszatitkai-a-vilag-korul-125995

Megnyitó: 2021. augusztus 27., péntek, 19:30 óra, Székesfehérvár, Városház tér

(Eső esetén a Városháza díszterme ad otthont a megnyitónak.)

A kiállítás honlapja: matebencekiallitas.hu

Máté Bence honlapja: matebence.hu

Facebook: bencematesphotography

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,487RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles