29.2 C
Budapest
Tuesday, June 25, 2024

Hazugságok tengere…

Szólok, elpattant a cérna káromkodni fogok…
Egyszerűen tele lett a tököm a kikent kifent konzumkurvákból, a hajléktalanból gazdaggá vált bölcsekből meg ebből az egészt kibaszott hóbeleblancból…szajkózzák megállás nélkül ugyanazt a bullshit szemetet, amit max egy fogyatékos imádkozó sáska szintjén lévő valaki tud komolyan venni.
Ettől a sok pozitív álszent szarságtól a belem fordul már ki!
Legyél mindig vidám, szépen festett, mosolyogj a lányod sírja felett és mesélj róla hogy kell pozitívnak lenni… Meséld el hogy hogy voltál képzelt hajléktalan és hogyan lettél gazdag és ha nincs semmi valós mondandód csak az hogy tizenötezeréé lehet fotózkodni veled akkor pózolj bérelt musztángban, és hitesd el velük hogy ez jár nekik mert neked is jár…a pofád maximum…
Na jó…kikiabáltam magam…kezdjük az elején…
Figyelj…elárulok egy titkot…nem kell mindig boldognak lennek tudod?
Nem kell mindig pozitívnak lenned…összedőlhet a világ és maradhatsz a romok alatt…zokoghatsz, fájhat, és gyászolhatsz….aztán felállhatsz, de még akkor sem kell vigyorognod mint akit ba..ni visznek…jogod van a rosszkedvedhez, és kell is! Ne hagyd, hogy pár ilyen retardált megélhetési bölcs elvegye azt tőled…
Egy olyan ember tanácsát akarod követni aki pénzt kér azért, hogy fotót készíts vele?
Vagy aki a lánya sírjánál fotózza magát, hogy reklámozza a webshopját?
Esetleg olyan valakit aki a huszadik könyvet írja arról amit az elsőben elmondott öt mondatban?
Ember…nincs szükséged senkire! Ezekre végképp nem….hazugsággal megtölteni nyílt sebeket nem jó ötlet…ha valami bajod van csak ülj le és gondold végig mi az amit te hibáztál, és legközelebb kerüld ezt el…gyászold meg amit meg kell gyászolni, és engedd el a szemetet…ha kedved tartja mosolyogj…ha szeretnél sírj nyugodtan… nincs szükséged mások fizetett gondolataira, vannak sajátjaid, használd őket.image

Szükséged van esetleg egy nálad okosabb ember gondolataira? Nekem is kell néha hidd el…de nem egy retardált lehúzóbrigádhoz fogok fordulni akik gyakorlatilag két értelmes mondatot képtelenek összehozni! Vannak jobbak is…és képzeljétek…ingyen!
Hallottatok már Senecáról? Marcus Auréliusról? Spinózáról? Platónról? Kantról? Leibnizről? sorolhatnám hosszan de egy valami közös bennük…tőlük két mondat többet ad mint egy Müller összes rövidítve…igaz őket lassabban olvassa az ember mert van mondanivalójuk és intelligenciájuk hogy kifejezzék magukat, így aztán nem feltétlenül könnyű olvasmány kategória de ha nem ragtapasszal akarjuk gyógyítani a levágott lábat akkor rájuk lesz szükség.
Hogy a világ nem tökéletes? Hát bizony nem az…
Hogy sokszor sírni volna kedved? És? Sírj! Legyen rossz kedved de ne hagyd hogy más mondja meg milyen kedved legyen vagy hogyan kellene viselkedned…
És ha segítség kell…kérj olyan helyről ahol nem csak a pénzedet akarják elvenni, ahol nem szaros motivációs üzenettel ellátot bögréket akarnak rád sózni, vagy épp legombolni rólad huszonezreket, egy olyan előadásért, amit egy korosabb kocsmai csapos egy óra alatt lead neked ingyen egy sör mellett, és még meg is köszöni hogy dumálhatott kicsit.
Tégy magadért…igen ez fontos…például vegyél egy jó könyvet a fentebb felsorolt úriemberektől…vagy kérj kölcsön egyet…olvass…fejleszd magad…minden információ elérhető…élj vele!

Címkék

balassafilozófiaSokszor kérdeznek az emberek fiatal koromról, vagy csak arról, hogy honnan jöttem…legyen nektek egy rövidített verzió itt, bár úgy hiszem részleteiben már megírtam.
1977 ben születtem. Szüleim nem tartottak rám igényt. Anyám kint hagyott a kocsma előtt három hetes koromban a napon, ahonnan a szomszéd vitt haza. Ekkor kerültem nagyanyámékhoz. Anyámmal a kapcsolatom egy katasztrófa volt. Valójában nem szerettem. Dagadt kis buzinak hívott rendszeresen, így nem is adott rá túl sok okot. Alkoholista volt, könnyű drogokkal is élt, és ezek megszerzése érdekében megfordult az utcán is. Gyerekkoromban rengetegszer feltettem a kérdést hogy miért nem kellek sehova…nekem miért nincs helyem? Végül arra jutottam, hogy engem nem lehet szeretni, így ez lett az alapállapot. Rohadt rossz gyerek voltam. Felgyújtottam a garázst, robbangattam, macskákat lövöldöztem csúzlival, rendszeresen belőttem a lakók ablakait, kiszúrtam nagyapám kocsijának a kerekeit, sorolhatnám.
Apám sosem élt a jogával hogy m…Mielőtt bárki azt hinné ördöngősség végigfotóztam egy tok készítését….láthatóan nem egy lehetetlen dolog….

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles