22.5 C
Budapest
Sunday, June 23, 2024

Panasonic prémium kompakt LF1 néven | fototv.hu

A Panasonic a bécsi képalkotással foglalkozó rendezvényen, a Digital Imaging Seminar-on bemutatta az új LUMIX DMC-LF1 modellt, a felső kategóriás kompaktgép család legújabb tagját. Az új fényképezőgép azoknak készült, akik a kis méretet, a kiváló képalkotási és szerkesztési funkciókat, valamint a dizájnt egy modellben keresik. Ez a készülék egyszerre kínál soha nem látott sokoldalúságot, hatalmas látószöget és zoomtartományt, annak érdekében, hogy szinte minden helyzetben használható legyen.

Panasonic Lumix LF1A 12,1 megapixeles MOS érzékelőnek és a nagy fényérzékenységnek köszönhetően a készülék kimagasló teljesítményt nyújt rosszul megvilágított szituációkban, ám emellett számos egyéb funkciót is kínál. A LUMIX DMC-LF1 készülékkel tökéletes képek készíthetőek, amelyek a Wifi és az NFC kapcsolat segítségével azonnal megoszthatók.

A LUMIX DMC-LF1 főbb jellemzői:

?Kifinomult dizájn: A LUMIX DMC-LF1 kicsi és vékony, utánozhatatlan kombinációját adja a nagy tudásnak, a sokoldalúságnak és a mobilitásnak.

?Nagy fényerejű, kiváló minőségű LEICA objektív: A LEICA DC VARIO-SUMMICRON 28 mm-es nagylátószögű objektív maximális fényereje F/2,0, ami a 7,1-szeres optikai zoommal együtt kimagasló.

?Nagy teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett is: A 12,1-megapixeles MOS képérzékelő és a Venus Engine képalkotó rendszer segítségével a fényképezőgép az ISO 80-12800 tartományban kifogástalan képet készít. A LUMIX DMC-LF1 minimális zaj mellett éles kontúrokat biztosít a képen még gyenge fényben is.

?Full HD videofelvétel: A LUMIX DMC-LF1 1920×1080 felbontásban 50i Full HD videókat készít, AVCHD és MP4 formátumban is.

Panasonic Lumix LF1

?Maximális kreatív vezérlés: A gép maximális szabadságot ad a beállítások terén, így a felhasználó minden kreativitását beleadhatja, ugyanakkor beépített effektek is a rendelkezésére állnak. A kreatív vezérlés, a beállítás szabadsága és a retus-funkciók segítségével egy átlagos felvétel is különleges fotóvá vagy videóvá fejleszthető.

?Sokoldalú fényképezés: Az LF1 elektronikus keresővel és 3 collos LCD kijelzővel is rendelkezik, mindkettő használható a fényképezés során, ahogy a fotós kényelme vagy a szituáció kívánja.

?Kapcsolódás és könnyű megosztás: A távoli kapcsolat új szintje a táv-exponálás és az egyszerű Wifi beállítás, így a fényképek a világon bárkivel azonnal megoszthatók.

?Különleges funkciók: A LUMIX DMC-LF1 nagysebességű sorozatfelvételre is alkalmas, akár 10 képkockát is készít másodpercenként. Bekapcsolás után szinte azonnal készenlétben áll, hogy egyetlen pillanatról se maradjon le, hasonlóan gyorsan állít élességet, hogy ne legyenek elmosódottak a képek.

http://www.panasonic.hu/

http://www.facebook.com/Panasonic.Magyarorszag https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152773103835051&set=a.10150168733555051.428790.256207535050&type=1&relevant_count=1

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles