5.4 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Nyers videó fájl EOS 50D és 5D Mark III gépvázakból | fototv.hu

A Magic Lantern csapata megint hihetetlen teljesítményt hozott ki a jó öreg Canon EOS 50D-ből az 5D Mark III-as verziójából. Az 50D-re érkeztő firmware RAW DNG formátumot tudott kisajtolnia gépből, az 5D MK III pedig immáron képes veszteségmentes részletnagyításra is a nyers videófelvételezés mellett.

Magic Lantern frissites 50D 5D MKIII

Örülhetnek a Canon EOS 50D tulajdonosok és bizonyára sokan keresik majd a vázat a használt piacon, mivel a Magic Lantern csapat legújabb firmware frissítésével nyers RAW DNG formátumot tudott kisajtolni a gépből 24fps frissítés mellett. Az Ebay-en már 500 dollárért lehet 50D-t kapni, tehát érdekes videós alternatíva vállhat az amúgy is remek gépvázból.

Canon EOS 5D MK III-hoz is készült az új Magic Lantern szoftver, egy kis ISO teszt izelítőnek. H264 vs 14bit RAW DNG, persze még kissé sokat kell trükközni. De ez csak a kezdet…

A ML firmware eddig is rengeteg plusz szolgáltatást nyújtott komolyabb videósok számára, a minőségveszteség nélkül elérhető 3x crop/zoom opció minden eddigit felülmúl.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles