21 C
Budapest
Sunday, June 23, 2024

Nikon Coolpix S6800 és S5300 | fototv.hu

A Nikon további két új kompakt gépe a Wi-fi funkcióval rendelkező Coolpix S6800 és S5300. Mindkét fényképezőgép hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelőt kapott. A Coolpix S6800 12x optikai zoommal és 24x Dynamic Fine Zoom funkcióval, míg az S5300 8x optikai zoommal és 16x Dynamic Fine Zoom funkcióval büszkélkedhet.

Sajtóközlemény:

A Nikon bejelentette a Wi-Fi funkcióval rendelkező COOLPIX S6800 és a rendkívül kisméretű COOLPIX S5300 fényképezőgépet

A két új, karcsú és stílusos COOLPIX típussal készített képeket másokkal is érdemes megosztani

Amszterdam, Hollandia, 2014. január 7. ? A Nikon Europe ma bejelentette a COOLPIX sorozat két új, Wi-Fi funkcióval rendelkező kompakt fényképezőgépét. Mindkettő hatékony, hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelőt tartalmaz, amely gyenge fényben is képes részletgazdag képeket készíteni. Az elegáns, nagy teljesítményű, 16 megapixeles COOLPIX S6800 12x optikai zoommal és akár 24x Dynamic Fine Zoom* funkcióval rendelkezik, a stílusos és karcsú, 16 megapixeles COOLPIX S5300 pedig 8x optikai zoommal van felszerelve, és akár 16x Dynamic Fine Zoom* funkciót kínál.

Nikon COOLPIX S6800 ? Ossza meg a különleges pillanatokat

Nikon Coolpix S6800

A COOLPIX S6800 egyszerűvé teszi a különleges pillanatok megosztását: a gép beépített Wi-Fi funkciójával fényképeit közvetlenül átviheti intelligens eszközére. A beépített Wi-Fi révén intelligens eszközét a fényképezőgép távvezérlőjeként is használhatja, ami jól jön például önarcképek készítésénél. A csodálatos stílusú fényképezőgép karcsú váza nagy teljesítményű, 12x optikai zoomot és akár 24x Dynamic Fine Zoom funkciót rejt, így ön mindig közel kerülhet a történésekhez. Az utazásain készített képeket megoszthatja szeretteivel akár a világ túlsó feléről, akár a szomszéd utcából, és a felvételek már feltöltésük pillanatában felkelthetik a figyelmet.

A COOLPIX S6800 hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelőjének köszönhetően könnyedén készíthet lenyűgöző képeket még gyenge fényben is, továbbá egyetlen gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt. Az egyszerű kezelhetőség jóvoltából bármikor megörökítheti az ön körül zajló életet, a fejlett Glamour retusálás funkció pedig a kiváló portrékról gondoskodik. Közeli és csoportképekhez a fényképezőgép NIKKOR 12x optikai zoom objektívje nyújt segítséget a maga nagy látószögével és széles átfogásával (25?300 mm), amelyet a 24x Dynamic Fine Zoom funkció minőségromlás nélkül képes még tovább kiterjeszteni.

Szeretné megőrizni emlékezetében az imént megpillantott, lenyűgöző látványt? A COOLPIX S6800 segítségével kivételes minőségű, dinamikus, 360°/180° panorámaképeket készíthet a gép függőleges döntésével vagy vízszintes pánozásával, a gyors sorozatfelvétel jóvoltából pedig bármikor készen áll a fényképezésre, akármi is bukkan fel a látóterében. Az egymás után hét képet 8,4 kép/mp sebességgel rögzíteni képes, nagy sebességű fényképezési mód lélegzetelállító eredményt biztosít, különösebb erőfeszítés nélkül. A gép mikro-USB csatlakozóján keresztül pedig az akkumulátor is gyorsan tölthető.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?Az elegáns, beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező COOLPIX S6800 újraírja a kiváló minőségű képek megosztásának szabályait, közelebb hozva ezzel a világot. A karcsú és kompakt, ugyanakkor nagy, 12x optikai zoommal és hátsó megvilágítású CMOS-érzékelővel felszerelt fényképezőgép jóvoltából ugyanis jól megvilágított, tetszetős fotókat oszthat meg a weben szeretteivel. Ha COOLPIX S6800 géppel a zsebében indul útnak, felvételeivel nem csupán rögzíti a meglátogatott helyszínek képét, hanem emlékeket örökíthet meg, amelyeket ön is és mások is nagyra becsülnek majd.?

A COOLPIX S6800 négy színben (fekete, vörös, fehér és rózsaszín) lesz kapható.

Nikon COOLPIX S5300 ? A stílusos megosztás szolgálatában

Nikon Coolpix S5300

A karcsú, stílusos, 16 megapixeles COOLPIX S5300 beépített Wi-Fi funkciójával egyszerűen megoszthatja felvételeit a közösségi oldalakon. A nagy látószögű (25?200 mm), 8x optikai zoommal és az akár 16x Dynamic Fine Zoom funkcióval könnyedén készíthet közeli képeket, amelyeket még erős napfényben is jól láthatóan jeleníthet meg a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-képernyőn.

Éjjel-nappal lenyűgöző élességű felvételeket rögzíthet a gép hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-képérzékelője jóvoltából, amelynek képpontjai a lehető legnagyobb mennyiségű beérkező fényt fogadják, és így a nap bármely szakában tiszta képet állítanak elő. A megbízható stabilitásról a fényképezőgép rázkódását ellensúlyozó Vegyes VR (rázkódáscsökkentés) funkció gondoskodik. Egy gombnyomással indíthatja a teljes HD videofelvételt is, így mindig készen áll az emlékezetes pillanatok megörökítésére, akár fényképet, akár videót választ hozzá.

A beépített Wi-Fi jóvoltából intelligens eszközével távvezérelheti a fényképezőgépet, így rendkívül egyszerűen készíthet önarcképeket, az automatikus átvitel funkcióval pedig az intelligens eszközre mentheti az elkészült felvételeket az egyszerű megosztás érdekében. Az igényes képfeldolgozás hívei a fejlett Glamour retusálás funkcióban 12 különféle effektus közül választhatnak, amelyek között megtalálható a Bőr lágyítás, a Fogak fehérítése, sőt még különféle Rúzs árnyalatok is. Az ily módon tökéletesített portrékat ön is büszkén fogja majd megosztani.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: ?A beépített Wi-Fi funkcióval rendelkező COOLPIX S5300 egyszerűvé teszi a képek megosztását, hiszen azokat közvetlenül intelligens eszközére viheti át, ahonnan azonnal feltöltheti őket. A gép nem kevesebb, mint 32 szűrőhatást kínál, köztük a Csillogás effektust, amellyel csillagfényszerű hatást varázsolhat a fényes tárgyakra. A fejlett Glamour retusálás funkció Szempillafesték opciójával pedig még a portréalany sminkjét is kijavíthatja, hogy a felvétel igazán lenyűgöző legyen. Ez a COOLPIX modell minden eddiginél egyszerűbbé teszi a nagyszerű képek készítését. A karcsú kis gépben rejlő kifinomult funkciók jóvoltából mostantól a képek alanya és készítője egyaránt elégedetten mosolyoghat.?

A COOLPIX S5300 fekete és szilvakék színben lesz kapható.

* A Dynamic Fine Zoom funkcióval kétszer olyan távolra zoomolhat, mint a legnagyobb optikai telefotó pozíció, miközben megmarad a kép teljes felbontása

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles