30.8 C
Budapest
szerda, augusztus 10, 2022
Kezdőlap!frissítveMarie Claire nemzetközi fotópályázat | fototv.hu

Marie Claire nemzetközi fotópályázat | fototv.hu

Június 30-ig lehet nevezni a Maria Claire magazin által meghirdetett nemzetközi fotós megmérettetésre. A szervezők természetesen a Nőkről várnak képriportokat, hiszen a hölgyek jelentik a magazin lelkét és szívét. A nyertes a pénznyereményen kívül egy Nikon D800-zal is gazdagabb lesz.

Az egyik legismertebb női magazin, Marie Claire International Photography Award néven indított útjára egy nagyszabású nemzetközi fotópályázatot. Az újság mindig is a legnagyobb fotósokkal dolgozott együtt, így a megmérettetés igen rangos. 10 képből álló képriportot várnak a szervezők, mely témaként a nőket helyezi középpontba. A jelentkezéshez regisztrálni kell az alábbi oldalon, majd itt lehet feltölteni a digitális állományú fotókat.

http://www.marieclaireinternationalphotographyaward.com/

A nemzetközi zsűri 10 alkotót juttat döntőbe, közülük kerül majd ki az Award Winner, azaz fődíjas fotós, aki 5000 euróval és egy Nikon D800-as fényképezőgéppel lesz gazdagabb.

A fődíjat elhódító alkotó képsorozata a francia és több különböző nemzetközi kiadású Marie Claire magazinban is meg fog jelenni. A legsikeresebb 10 alkotó munkáit pedig Párizsban fogják kiállítani az Artelier Vikart közreműködésével.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
30.8 ° C
31.6 °
29.3 °
25 %
4.1kmh
0 %
sze
30 °
csü
29 °
pén
29 °
szo
27 °
vas
33 °

További friss hírek