6.5 C
Budapest
Friday, April 19, 2024

M-bajonett átalakító Fuji X-Pro 1-hez | fototv.hu

A Fujifilm MILC rendszerének első vázához, az X-Pro 1-hez gyári bajonett átalakítót jelentett be, melynek segítségével a Leica M-bajonettes objektívek is használhatóak lesznek a készülékkel.

Az új bajonett átalakító teljes egészében fémből készült és a Fuji X-szériájától megszokott magas minőség köszön benne vissza. Az adapter elektronikus kommunikációra képes a gépvázzal, megjelenésének idejére elkészül az új 1.10 firmware is mely teljes értékű adatátvitelt garantál. A frissítés telepítésével együtt hat optika profiját lehet majd eltárolni, mindegyik objektívhez külön-külön tudunk hozzárendelni torzítás, vignettálás, periférikus lencsehibákra vonatkozó szoftveres javítását.

A konverter oldalán található egy plusz funkció gomb is, mely az optika extra gyors beállítását tesz lehetővé. A különleges Hybrid keresőben is láthatóak az M-objektívek látószögének megfelelő keret-vonalak (21mm, 24mm, 28mm, 35mm), az ezeknél nagyobb gyújtótávolságú Leica optikák képe 100%-os lefedettség mellett az elektronikus keresőben vagy a hátsó LCD kijelzőn látható.   

Az M-bajonettes Fujifilm adapter 2012. júniusától lesz elérhető 200 dolláros áron.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
679FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles