35.6 C
Budapest
szerda, június 29, 2022
Kezdőlap!frissítveM-bajonett átalakító Fuji X-Pro 1-hez | fototv.hu

M-bajonett átalakító Fuji X-Pro 1-hez | fototv.hu

A Fujifilm MILC rendszerének első vázához, az X-Pro 1-hez gyári bajonett átalakítót jelentett be, melynek segítségével a Leica M-bajonettes objektívek is használhatóak lesznek a készülékkel.

Az új bajonett átalakító teljes egészében fémből készült és a Fuji X-szériájától megszokott magas minőség köszön benne vissza. Az adapter elektronikus kommunikációra képes a gépvázzal, megjelenésének idejére elkészül az új 1.10 firmware is mely teljes értékű adatátvitelt garantál. A frissítés telepítésével együtt hat optika profiját lehet majd eltárolni, mindegyik objektívhez külön-külön tudunk hozzárendelni torzítás, vignettálás, periférikus lencsehibákra vonatkozó szoftveres javítását.

A konverter oldalán található egy plusz funkció gomb is, mely az optika extra gyors beállítását tesz lehetővé. A különleges Hybrid keresőben is láthatóak az M-objektívek látószögének megfelelő keret-vonalak (21mm, 24mm, 28mm, 35mm), az ezeknél nagyobb gyújtótávolságú Leica optikák képe 100%-os lefedettség mellett az elektronikus keresőben vagy a hátsó LCD kijelzőn látható.   

Az M-bajonettes Fujifilm adapter 2012. júniusától lesz elérhető 200 dolláros áron.

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
35.6 ° C
36.6 °
34.7 °
31 %
6.2kmh
0 %
sze
37 °
csü
37 °
pén
37 °
szo
32 °
vas
34 °

További friss hírek