26.9 C
Budapest
péntek, augusztus 19, 2022
Kezdőlap!frissítveLensbaby 2012 Photo Story Challenge | fototv.hu

Lensbaby 2012 Photo Story Challenge | fototv.hu

Minden nagyszerű fénykép egy lenyűgöző történetet mesél el, ezért buzdítja most a Lensbaby a perspektíva módosító objektívek tulajdonosait, hogy kizárólag Lensbaby optikák használatával örökítsék meg egy napjukat álló vagy akár mozgóképek formájában.

A szervezők örömmel fogadnak különleges képi világot, álomszerű jeleneteket vagy egy kronológiai sorrendben felépítet nap történetét.  Az egyedi Lensbaby történetek linkjét a cég Facebook oldalára kell kiposztolni, a pályázat ideje alatt már kiválasztja a cég az általuk legjobbnak ítélt munkákat és külön megosztásban részesülhetnek ezen bejegyzések. A 42 ezer rajongó tekintetében ez nem is annyira rossz dolog. További információk találhatóak a Lensbaby facebook és blog oldalán.

Nevezés:

A Lensbaby 2012 Photo Story Challenge június 22-én kezdődött és 2012 augusztus 31-én zárul le.

Fotókban elmesélt történeteke esetén 2-5 képet várnak, hozzá tartozó rövid vagy hosszabb szöveges leírással, illetve videókat megkötés nélkül (biztosan nem fél órában… ), melyeket bármilyen megosztó platformra kell feltölteni (blog, tumblr, forum, flickr, youtube, stb) , majd belinkelni ezeket a Facebook oldalra: http://www.facebook.com/seeinanewway

 A "Lensbaby 2012 Photo Story Challenge” szövegnek szerepelni kell a bejegyzésben, hogy szervezők egyértelműen azonosíthassák azt!

 

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Budapest
tiszta égbolt
26.9 ° C
27.3 °
26.7 °
53 %
4.1kmh
0 %
pén
38 °
szo
27 °
vas
25 °
hét
26 °
ked
28 °

További friss hírek