12.8 C
Budapest
Thursday, March 28, 2024

Lensbaby 2012 Photo Story Challenge | fototv.hu

Minden nagyszerű fénykép egy lenyűgöző történetet mesél el, ezért buzdítja most a Lensbaby a perspektíva módosító objektívek tulajdonosait, hogy kizárólag Lensbaby optikák használatával örökítsék meg egy napjukat álló vagy akár mozgóképek formájában.

A szervezők örömmel fogadnak különleges képi világot, álomszerű jeleneteket vagy egy kronológiai sorrendben felépítet nap történetét.  Az egyedi Lensbaby történetek linkjét a cég Facebook oldalára kell kiposztolni, a pályázat ideje alatt már kiválasztja a cég az általuk legjobbnak ítélt munkákat és külön megosztásban részesülhetnek ezen bejegyzések. A 42 ezer rajongó tekintetében ez nem is annyira rossz dolog. További információk találhatóak a Lensbaby facebook és blog oldalán.

Nevezés:

A Lensbaby 2012 Photo Story Challenge június 22-én kezdődött és 2012 augusztus 31-én zárul le.

Fotókban elmesélt történeteke esetén 2-5 képet várnak, hozzá tartozó rövid vagy hosszabb szöveges leírással, illetve videókat megkötés nélkül (biztosan nem fél órában… ), melyeket bármilyen megosztó platformra kell feltölteni (blog, tumblr, forum, flickr, youtube, stb) , majd belinkelni ezeket a Facebook oldalra: http://www.facebook.com/seeinanewway

 A "Lensbaby 2012 Photo Story Challenge” szövegnek szerepelni kell a bejegyzésben, hogy szervezők egyértelműen azonosíthassák azt!

 

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,488RajongókTetszik
197KövetőKövetés
678FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles