14.2 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Leica DG Summilux 15mm f1.7 ASPH objektív | fototv.hu

A Panasonic bejelentette új, Lumix G gépeihez fejlesztett, Mikro   Négyharmados rendszerű H-X015 jelölésű Leica DG Summilux 15mm f1.7 Asph objektívét, melynél a Nano Surface Coating technológia garantálja a minimális tükröződést a teljes látható fény tartományban (380nm-780nm). Június közepén kerül a boltokba fekete és ezüst színben, 650-700 euró áron.

A Leica Summilux 15mm / f1.7 ASPH objektívet rekeszállító gyűrűvel is ellátták valamint egy AF/MF fó

Sajtóbejelentés:

A Panasonic új f1.7 nagy fényerejű, 15 mm-es objektívet mutatott be, amellyel látványos, lágyan elmosott hátterű riport képek készíthetők

Az új objektív a GM1 tartozéka lesz az új típusjelzésű kitben (DMC-GM1L)

A Panasonic új, a LUMIX G sorozat készülékeihez alkalmazható, cserélhető objektívet mutatott be: a H-X015 LEICA DG SUMMILUX 15mm/f1.7 ASPH objektívet (35 mm-es megfelelés: 30 mm). A Mikro Négyharmados rendszerű új objektív könnyű és kompakt.

A H-X015 objektív 7 csoportba rendezett 9 lencsetagot tartalmaz, melyek közül 3 aszférikus. Ez utóbbiak a szférikus torzítás kiküszöbölésére szolgálnak, ugyanakkor a teljes lencserendszer méretének csökkentéséhez is hozzájárulnak, melynek eredménye a könnyed hordozhatóság.

Leica DG Summilux 15mm f1.7 Asph objektívnél Nano Surface Coating (nanorészecskés felületkezelés) te

A Panasonic Nano Surface Coating (nanorészecskés felületkezelés) technológiája garantálja, hogy a tükröződés minimális legyen a teljes látható fény tartományban (380nm-780nm). Ennek köszönhetően a képek különlegesen élesek, szellemkép- és becsillanásmentesek.

Az objektívnek nagyszerű belső fókuszállító rendszere van, amely tökéletes felbontásról és kontrasztról gondoskodik a makró felvételek és tájképek készítése közben egyaránt. Az új, továbbfejlesztett léptetőmotorral a fókuszálás könnyű, csendes és gyors, amely mind a fényképezés, mind filmezés közben jó szolgálatot tesz.

Az új AF technológia a kisebb fókuszértékekkel rendelkező, gyorsabb objektívek esetén sokkal jobb, mint a fázis-különbség elvén működő AF. Az objektív maximum 240 fps sebesség mellett kompatibilis a szenzor motorral, így a LUMIX G fényképezőgépek nagy sebességű autofókuszát tökéletesen ki tudja használni.

A LEICA DG SUMMILUX 15mm / f1.7 ASPH. objektívet rekeszállító gyűrűvel is ellátták valamint egy AF/MF fókuszkapcsolóval, amely az intuitív használatot teszi lehetővé.

Mindezeken túl, a LEICA DG SUMMILUX 15mm / f1.7 ASPH erős fém burkolata és lencsesapkája garantálja a megbízhatóságot és tartósságot gyakori objektívcserék esetén.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles