12 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Hamarosan kiderül, ki lett az Év Esküvőfotósa | fototv.hu

Már nem kell sokat aludni és fény derül arra, ki az év esküvőfotósa. A NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázat ünnepélyes díjátadójára és az azt követő fogadásra március 11-én vasárnap 15 órakor kerül sor. A PILLANART Magyar Esküvőfotós Szövetség és a Halászbástya Étterem szívesen lát minden pályázót és érdeklődőt!  

A Fődíjas leendő trófeája

A PILLANART Magyar Esküvőfotós Szövetség idén hirdette meg először az esküvői fotográfiát újszerű látásmódban, kreatívan művelő fotográfusok részére a NIKON – Az Év Esküvőfotósa 2012 pályázatot. Ezzel fontos állomásához érkezett a hazai esküvőfotós szakma, hiszen Magyarországon ez az első ilyen témájú megmérettetés. A pályázat célja, hogy az alkotók bemutatkozási lehetőségén túl elismertebbé tegye a fotográfián belül azt a műfajt, ami a legtöbb fotográfust foglalkoztatja.



Négy kategóriában lehetett képeket nevezni:


1. Az átalakulás varázsa

2. Igen

3. Kreatív portrék

4. A buli


A versenyre 165 pályázótól 1877 kép érkezett, ezek közül választotta ki az öttagú zsűri a díjazottakat és a kiállításra érdemeseket. 


A díjazott képek szerzőit csak az ünnepélyes díjátadón fedjük fel!


döntőbe jutott képek és a jelenleg is zajló közönségszavazás itt követhető: http://www.facebook.com/pillanart?sk=app_109274375862848

A díjátadó és megnyitó időpontja: 2012. március 11. vasárnap 15-17 óra (érkezés 14:30-tól)

Helyszín: Halászbástya Étterem 1014 Budapest, Halászbástya

Parkolás: Ha az autóval érkezők a Várba való sorompós belépéskor a Hilton gombot választják, parkolókártyájukat az étteremben érvényesíttethetik és ingyen parkolhatnak

Kérjük, részvételi szándékát március 8-ig jelezze Szabó Zoltánnak a zoltan@fotografus.com email címen.

A pályázat hivatalos honlapja: http://palyazat.pillanart.hu/

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
698FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles