21 C
Budapest
Sunday, June 23, 2024

Fotóhónap 2014 – Pályázati felhívás | fototv.hu

A Magyar Fotóművészek Szövetsége nyílt pályázatot hirdet, melynek beadási határideje 2014 február 20. A pályázat célja: A Magyar Fotóművészek Szövetsége 2014 novemberében megrendezi 8. Fotóhónap fesztiválját. Az immár hagyományos rendezvénysorozat célja a fotográfiai élet értékeinek bemutatása, kiállítások, szakmai rendezvények szervezése.

Magyar Fotóművészek Szövetsége logo

A MAGYAR FOTÓMŰVÉSZEK SZÖVETSÉGE 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA

FOTÓHÓNAP 2014

A pályázat célja: A Magyar Fotóművészek Szövetsége 2014 novemberében megrendezi 8. Fotóhónap fesztiválját. Az immár hagyományos rendezvénysorozat célja a fotográfiai élet értékeinek bemutatása, kiállítások, szakmai rendezvények szervezése.A pályázat mindenki számára nyitva áll, a pályázaton részt vehetnek fotográfusok, alkotócsoportok, fotós szervezetek, kiállítási és oktatási intézmények.

A 2014-es fesztivál hívószava: Archívumok használata

Pályázni kész ? eddig még be nem mutatott anyag ? kiállítási tervével, a reménybeli kiállítóhely befogadó nyilatkozatával és a teljes lebonyolítás vállalásával lehet. A pályázatban kérjük megjelölni a lebonyolításért felelős személyt, annak pontos elérhetőségével együtt. A kiállítás költségeit a szervezőnek kell fedeznie, az általa megszerzett forrásból. A Magyar Fotóművészek Szövetsége az elfogadott pályázatok fölött védnökséget vállal. A FOTÓHÓNAP 2014 keretében megnyíló kiállítások, rendezvények szerepelnek a program műsorfüzetében, honlapján és a kiállításokat tartalmazó katalógusban, jogosultak a FOTÓHÓNAP 2014 logójának használatára, és számíthatnak az írott és elektronikus sajtó megkülönböztetett figyelmére.

Pályázatot csak kitöltött adatlappal együtt fogadunk el, amely a Szövetség titkárságán személyesen átvehető, honlapunkról letölthető (www.fotomuveszek.webdesign.hu) vagy felbélyegzett, kis méretű válaszborítékkal igényelhető. A pályázati adatlap sokszorosítható.A pályázat beküldésével a pályázó elfogadja a Fotóhónap 2014 fesztivál feltételeit, vállalja, hogy a meghívón, plakáton és egyéb kiadványain feltünteti a Fotóhónap logóját. Minden pályázathoz külön adatlap kitöltése szükséges. A kitöltött pályázati adatlaphoz az alábbi mellékleteket kérjük csatolni:

Kiállítások

  • a meglévő, illetve tervezett kiállítás szöveges ismertetése (max. 2000 karakter)
  • technikai paramétereinek részletes leírása
  • valamint nézőképek a kiállításra szánt anyagból, CD-n vagy más elektronikus formában
  • az alkotó(k) rövid szakmai életrajza

Rendezvények (szimpóziumok, konferenciák, népszerűsítő közönségtalálkozók, workshopok, elméleti, kutatási, művészeti és technikai témájú vitaestek, előadások, diavetítések, diaporáma-bemutatók stb.)

  • a téma szöveges ismertetése
  • a résztvevők, előadók névsora

Beérkezési határidő: 2014. február 20.

Cím: Magyar Fotóművészek Szövetsége, 1065 Budapest, Nagymező u. 20. II. emelet, Felvilágosítás: 311-2626

A beérkezett pályázatokat a kuratórium (Baki Péter, Haris László, Gellér Judit, Szamódy Zsolt Olaf, Uhl Gabriella) 2014. március 5-ig bírálja el, ezt követően minden pályázót írásban értesít a döntésről.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles