FFS új tagok kiállítása | fototv.hu

0
1

Amennyiben Valentin nap alkalmából szívesen vinnétek el kedveseteket egy kiváló fotókiállításra, melegen ajánljuk a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának új tagjainak bemutatkozó képanyagát, melynek megnyitójára február 14-én 19 órai kezdettel kerül sor az ArtBázison.

A kiállítást Tillmann J.A. nyitja meg, Gelléri Judit, a kiállítás kurátora pedig így mutatja be a kiállítás anyagát:

?A kiállítás koncepciójának ötletét Kolumbán Miklós verseskötetének címe adta: Honnan tudod, hogy éltél? Ahhoz, hogy a tágabb környezetünkről, kulturális jelenségekről, társadalmi kérdésekről bármit is állíthassunk, előbb saját (egyéni) identitásunkat, értékrendünket, ízlésünket kell kialakítanunk, hiszen a művészet a művészek nyelve, kifejezési eszköze. A művész alkotásaival állíthat, üzenhet, érzéseket kelthet, kérdéseket vethet fel. Az új tagok számára felvetett hívószavakkal az alkotókat elsősorban arra szerettem volna inspirálni, hogy úgy fogalmazzák meg ars poeticájukat, hogy saját alkotói pozíciójukról, attitűdjükről, a fotográfiáról, mint kifejező eszközről, a művész és a művészet változó szerepéről, illetve az -beli tevékenységükről gondolkozzanak.?

Kiállítók: , Bíró Eszter, , Fodor Dániel János, , Gyuricza Mátyás, , Horváth János, Illés Kata, Kollányi Péter, Martinkó Márk, Máté Balázs, Rácmolnár Milán, Standovár Júlia, Szalai Dániel, Szent-Iványi Réka, Zagyvai Sári.

Az alkotásoknak az ArtBázis Összművészeti Műhely ad otthont: 1085 Budapest, Horánszky utca 25.