21 C
Budapest
Sunday, June 23, 2024

Canon Fotóműtermek Hétvégéje | fototv.hu

A fotózás világában egyedülálló esemény kerül megrendezésre a 2013. március 23-24. hétvégén. A fotózás szerelmesei egyetlen belépő megvásárlásával több mint 20 budapesti fotóműteremben tölthetnek el fotózással két napot.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéje alatt az egyes helyszíneken változatos programok várják a résztvevőket. Számos műteremben gyönyörű modellekről lehet minőségi képeket alkotni több stílusban is. Izgalmas glamour fotózások, divatfotózások és portréfotózások alkotják a hétvége programjának jelentős részét. A hölgyek szépségének megörökítése mellett a fotográfia számos más területén is lehetőségük nyílik a fotósoknak, hogy műtermi körülmények között fotózzanak. Többek közt reklámfotózások, tárgyfotózások, ételfotózások, sőt még autófotózás is megtalálható a rendkívül széles körű programkínálatban.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéje összes programja egyetlen 3800 Ft-os karszalag megvásárlásával látogatható. Ez az összeg kb. 1 órányi műterembérlés árának felel meg, amelyért ezen a hétvégén a résztvevők több mint 20 fotóműteremben egész hétvégén összesen 16 órán keresztül fotózhatnak változatos témákat. A minőségi fotózási lehetőség érdekében a szervezők korlátozták a megvásárolható karszalagok számát, így csak 500 fotós vehet részt az eseményen, akik időben megvásárolják belépőjüket.

A Canon Fotóműtermek Hétvégéjének részletes programjai, valamint a jegyértékesítés információi az esemény hivatalos weboldalán olvashatóak: www.fotomutermek.hu

időpont: 2013. március 23-24. (szombat és vasárnap 10 és 18 óra között)

helyszín: Budapest, több mint 20 fotóműteremben

weboldal: www.fotomutermek.hu

image

TOVÁBBI AJÁNLOTT CIKK!

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles