35.5 C
Budapest
hétfő, július 4, 2022
Kezdőlap!frissítveCanon Connect Station CS100 | fototv.hu

Canon Connect Station CS100 | fototv.hu

A Canon tegnapi bejelentései között szerepelt az új 1 TB-os Connect Station CS100-as adattára. 2015 áprilisában kerül a boltokba, 300 dolláros áron.

Canon Connect Station CS100-nál távirányítóval nézhető és rendezhető fotók

Sajtóbejelentés:

Minden kép egyetlen tárolóról nézhető és osztható meg

Canon Connect Station CS100

  • ? 1TB tárolókapacitás
  • ? Fényképek és videók egyszerű mentése az memóriakártyáról vagy NFC-n, USB-n és WiFi-n keresztül1
  • ? Képek megosztása közösségi hálókon2, felhőben, illetve más Connect Station készülékekre
  • ? Vezeték nélküli nyomtatás közvetlenül a Connect Station-ről3
  • ? Távirányítóval nézhető és rendezhető fotók

Budapest, 2015. január 5. ? A Canon ma bejelentette a Connect Station CS100

megjelenését. A Canon új fejlesztése egy olyan különleges, nagykapacitású fotótároló eszköz, amelyre gyorsan és kényelmesen elmenthetők a fényképek és videók. ConnectStation CS100 abban segít, hogy a képeinket egyetlen, jól elérhető helyen tudjuk rendezni, illetve könnyedén visszaidézhessük és megoszthassuk élményeinket.

A legemlékezetesebb megörökített pillanatok egyszerű továbbítása ? kamerákról és okoseszközökről Akár 1 terabájtnyi adat befogadására képes, és a család központi fotó- illetve film-tárhelyeként is működhet a Canon Connect Station CS100, melynek használatával többet senkinek sem kell azon gondolkoznia, hogy vajon melyik memóriakártyára vagy eszközre mentette az anyagait. Az NFC technológiának köszönhetően a fotók és videók egyetlen érintéssel átemelhetők az NFC-s Canon fényképezőgépekről és videokamerákról1.

A kedvenc felvételeink emellett sok más egyéb eszközről is áthelyezhetők a Connect Station CS100-ra. A más kamerákkal rögzített események USB-kábelen , vagy közvetlenül a memóriakártyáról is átmásolhatóak . Az okostelefonnal vagy táblagéppel elkapott spontán felvételek Wi-Fi-n is feltehetőek egy webböngésző segítségével, vagyis minden eddiginél könnyebben gyűjthető össze valamennyi kép és videó egyetlen tárhelyre.

Canon Connect Station CS100 1 TB adat tárolására képes

Rendezze és élvezze és képeit nagy képernyőn

Ha már átmentette anyagait a Connect Station CS100-ra, akkor minden készen áll, hogy otthonában barátaival vagy családjával újra átélhesse a különleges pillanatokat ? az idei sízéstől egészen az esküvőkig. A Connect Station CS100 HDMI-vel csatlakoztatható a nagyképernyős TV-kre, így a fotók és filmek valóban olyan minőségben jelennek meg, amit megérdemelnek. Ha valaki a mobileszközeit részesíti előnyben, akkor az albumok tartalmai egy webböngésző segítségével vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is átvihetőek tabletre, mobiltelefonra, vagy akár PC-re is.

A Connect Station CS100 emellett arra is lehetőséget kínál, hogy a képkönyvtárakat a tévén rendezgesse ? az erre a célra készült infravörös távirányítóval időrendi sorrendben is megnézheti a képeket, vagy egyes témákat összefogó albumokat készíthet belőlük.

Megosztásra született

A barátok és a családtagok szinte valós időben követhetik a legújabb kalandokat. A CANON iMAGE GATEWAY használatával a Connect Station CS100-zal a képek és videók könnyen megoszthatók többféle közösségi hálózati webhelyen ? valamint az iristán, a Canon felhő alapú képkezelő rendszerén ?, ahol bárki megnézheti azokat, bárhonnan. Az albumokban tárolt fotók teljes felbontásban átküldhetők más Connect Station CS100 tárolókra is a világ bármely pontjára. A tárolt képek akár ki is nyomtathatók PC közbeiktatása nélkül: amihez csak egy PictBridge-kompatibilis, vezeték nélküli hálózatra csatlakozó nyomtatóra van szükség.

A Connect Station CS100 11 nyelven lesz elérhető6.

1  Ez a funkció az NFC-támogatással felszerelt, a Connect Station CS100 használatát támogató Canon kamerákhoz készült2  Egyes funkciókhoz CANON iMAGE GATEWAY fiókra van szükség. Előfordulhat, hogy a CANON iMAGE GATEWAY használata bizonyos országokban vagy területeken nem támogatott. További információk:www.canon-europe.com/cig3 PictBridge segítségével vezeték nélküli LAN kompatibilis nyomtatókra4 PTP (Picture Transfer Protocol) kapcsolat használatával. Kompatibilis a 2010-ben vagy később kiadott Canon fényképezőgépekkel és videokamerákkal.5 A DCIM vagy AVCHD mappastruktúrával kompatibilis mappákban tárolt képek kerülnek importálásra.6 Japánul, angolul, franciául, olaszul, németül, spanyolul, egyszerűsített és hagyományos kínai nyelven, oroszul, koreaiul és portugálul.

Budapest
tiszta égbolt
35.5 ° C
36.6 °
35.5 °
23 %
6.7kmh
0 %
hét
36 °
ked
30 °
sze
29 °
csü
28 °
pén
26 °

További friss hírek