5.4 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Canon Connect Station CS100 | fototv.hu

A Canon tegnapi bejelentései között szerepelt az új 1 TB-os Connect Station CS100-as adattára. 2015 áprilisában kerül a boltokba, 300 dolláros áron.

Canon Connect Station CS100-nál távirányítóval nézhető és rendezhető fotók

Sajtóbejelentés:

Minden kép egyetlen tárolóról nézhető és osztható meg

Canon Connect Station CS100

  • ? 1TB tárolókapacitás
  • ? Fényképek és videók egyszerű mentése az memóriakártyáról vagy NFC-n, USB-n és WiFi-n keresztül1
  • ? Képek megosztása közösségi hálókon2, felhőben, illetve más Connect Station készülékekre
  • ? Vezeték nélküli nyomtatás közvetlenül a Connect Station-ről3
  • ? Távirányítóval nézhető és rendezhető fotók

Budapest, 2015. január 5. ? A Canon ma bejelentette a Connect Station CS100

megjelenését. A Canon új fejlesztése egy olyan különleges, nagykapacitású fotótároló eszköz, amelyre gyorsan és kényelmesen elmenthetők a fényképek és videók. ConnectStation CS100 abban segít, hogy a képeinket egyetlen, jól elérhető helyen tudjuk rendezni, illetve könnyedén visszaidézhessük és megoszthassuk élményeinket.

A legemlékezetesebb megörökített pillanatok egyszerű továbbítása ? kamerákról és okoseszközökről Akár 1 terabájtnyi adat befogadására képes, és a család központi fotó- illetve film-tárhelyeként is működhet a Canon Connect Station CS100, melynek használatával többet senkinek sem kell azon gondolkoznia, hogy vajon melyik memóriakártyára vagy eszközre mentette az anyagait. Az NFC technológiának köszönhetően a fotók és videók egyetlen érintéssel átemelhetők az NFC-s Canon fényképezőgépekről és videokamerákról1.

A kedvenc felvételeink emellett sok más egyéb eszközről is áthelyezhetők a Connect Station CS100-ra. A más kamerákkal rögzített események USB-kábelen , vagy közvetlenül a memóriakártyáról is átmásolhatóak . Az okostelefonnal vagy táblagéppel elkapott spontán felvételek Wi-Fi-n is feltehetőek egy webböngésző segítségével, vagyis minden eddiginél könnyebben gyűjthető össze valamennyi kép és videó egyetlen tárhelyre.

Canon Connect Station CS100 1 TB adat tárolására képes

Rendezze és élvezze és képeit nagy képernyőn

Ha már átmentette anyagait a Connect Station CS100-ra, akkor minden készen áll, hogy otthonában barátaival vagy családjával újra átélhesse a különleges pillanatokat ? az idei sízéstől egészen az esküvőkig. A Connect Station CS100 HDMI-vel csatlakoztatható a nagyképernyős TV-kre, így a fotók és filmek valóban olyan minőségben jelennek meg, amit megérdemelnek. Ha valaki a mobileszközeit részesíti előnyben, akkor az albumok tartalmai egy webböngésző segítségével vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is átvihetőek tabletre, mobiltelefonra, vagy akár PC-re is.

A Connect Station CS100 emellett arra is lehetőséget kínál, hogy a képkönyvtárakat a tévén rendezgesse ? az erre a célra készült infravörös távirányítóval időrendi sorrendben is megnézheti a képeket, vagy egyes témákat összefogó albumokat készíthet belőlük.

Megosztásra született

A barátok és a családtagok szinte valós időben követhetik a legújabb kalandokat. A CANON iMAGE GATEWAY használatával a Connect Station CS100-zal a képek és videók könnyen megoszthatók többféle közösségi hálózati webhelyen ? valamint az iristán, a Canon felhő alapú képkezelő rendszerén ?, ahol bárki megnézheti azokat, bárhonnan. Az albumokban tárolt fotók teljes felbontásban átküldhetők más Connect Station CS100 tárolókra is a világ bármely pontjára. A tárolt képek akár ki is nyomtathatók PC közbeiktatása nélkül: amihez csak egy PictBridge-kompatibilis, vezeték nélküli hálózatra csatlakozó nyomtatóra van szükség.

A Connect Station CS100 11 nyelven lesz elérhető6.

1  Ez a funkció az NFC-támogatással felszerelt, a Connect Station CS100 használatát támogató Canon kamerákhoz készült2  Egyes funkciókhoz CANON iMAGE GATEWAY fiókra van szükség. Előfordulhat, hogy a CANON iMAGE GATEWAY használata bizonyos országokban vagy területeken nem támogatott. További információk:www.canon-europe.com/cig3 PictBridge segítségével vezeték nélküli LAN kompatibilis nyomtatókra4 PTP (Picture Transfer Protocol) kapcsolat használatával. Kompatibilis a 2010-ben vagy később kiadott Canon fényképezőgépekkel és videokamerákkal.5 A DCIM vagy AVCHD mappastruktúrával kompatibilis mappákban tárolt képek kerülnek importálásra.6 Japánul, angolul, franciául, olaszul, németül, spanyolul, egyszerűsített és hagyományos kínai nyelven, oroszul, koreaiul és portugálul.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles