0 C
Budapest
Sunday, December 10, 2023

9 Nikon kompakt érkezett | fototv.hu

A Nikon a yokohamai CP+ kiállítás előtt jelentette be Coolpix modelljeinek legújabb tagjait. A belépő és egyszerű zsebkompaktokon felül kiemelendő az AW110 outdoor készülék, a bridge kategóriába sorolható L820 és P520, valamint a Coolpix S-széria nagyzoomos felsőkategóriás fényképezőgépei OLED kijelzővel, WiFi és GPS opciókkal felvértezve.

A Nikon új, nagy zoomtartománnyal és Wi-Fi átvitellel felszerelt COOLPIX fényképezőgépeket mutat be a megosztásra érdemes felvételekhez. Bemutatjuk az S9500, S5200 és S9400 modelleket

A Nikon Europe három új kompakt fényképezőgéppel bővíti a COOLPIX termékek családját. Az új modellek közül kettő nagy zoomtartománnyal felszerelt, kettő pedig beépített vezeték nélküli képátvitellel rendelkezik, így az elkészült felvételek azonnal feltölthetők a kompatibilis intelligens eszközökre. A 18 megapixeles, Wi-Fi átvitellel felszerelt S9500 modell elképesztő 22× optikai zoommal, 7,5 cm-es OLED-monitorral, valamint beépített GPS funkcióval rendelkezik. A 16 megapixeles és Wi-Fi átvitellel felszerelt S5200 modell NIKKOR nagy látószögű 6× zoom objektívvel, valamint nagy felbontású (460 000 képpontos), 7,5 cm-es LCD-monitorral büszkélkedik. Végezetül, a 18 megapixeles S9400 modell NIKKOR 18× optikai zoom objektívet, valamint 7,5 cm-es OLED-monitort kínál. Mindegyik fényképezőgép funkciói között megtalálható a hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő, az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés, valamint a Full HD (1080p) videofelvétel.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőképp nyilatkozott: ?A COOLPIX termékcsalád új tagjai a szuperzoom iránt lelkesedők és a közösségi oldalakat kedvelők igényeit egyaránt kielégítik. Az S9500 méreteit meghazudtoló sokoldalúságot kínál, köszönhetően a 22× zoom objektívnek, amelyre számíthat akkor is, ha kedvenc együttesét szeretné közelről megörökíteni, vagy ha egy szafarin szeretne elkapni egy megismételhetetlen pillanatot. Ráadásul intelligens eszközét akár távvezérlőként is használhatja a fényképezőgéphez, ami nagyon hasznos önarcképek készítésekor. A felvételek megosztása az S9500 és S5200 modellekkel egyaránt nagyon egyszerű, hiszen a Wi-Fi átvitelen keresztül a képek azonnal feltölthetők a kompatibilis intelligens eszközökre. Mindhárom fényképezőgép garantáltan jobb fényképeket készít az okostelefonoknál, hiszen az elvárható kiváló képminőségen túl optikai zoommal is rendelkeznek, így a felvételek témáját valóban közelebb hozzák, ellentétben a digitális zoom funkcióval, amely mindössze a felvétel adott részét nagyítja fel.?

COOLPIX S9500 ? feltöltésre érdemes, közeli felvételek

A széles szögű és az ultra-telefotó képek közötti gyors váltás lehetőségét az ember akkor tudja igazán értékelni, ha azt személyesen megtapasztalta. A NIKKOR 22× optikai zoom objektívvel és ED-üveggel felszerelt COOLPIX S9500 pedig biztosan nem fog csalódást okozni. A hihetetlenül sokoldalú, 25?550 mm-es élességtartomány igazán szórakoztatóvá teszi a fényképezést, mivel a távoli események és a közeli pillanatok megörökítése egyaránt nagyon egyszerű.

A hátsó megvilágítású, 18 megapixeles CMOS-képérzékelő és az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés révén a COOLPIX S9500 használatával még a legpörgősebb eseményről is tűéles fényképek és videók készíthetők, legyen szó akár jelentős sporteseményekről vagy stadionban rendezett koncertekről. Az élő nézetet mutató, fényes és nagy kontrasztú, 7,5 cm-es OLED-monitorral könnyedén komponálhatja meg a képeket.

Amint elkészültek a valósághű felvételek, azonnal megoszthatja azokat családtagjaival és barátaival. Az S9500 ugyanis közvetlenül elküldi a minőségi képeket és videókat intelligens eszközére*, ahonnan pedig feltöltheti bármelyiküket kedvenc közösségi oldalaira.

Még többet szeretne megosztani a különleges pillanatokból? A COOLPIX S9500 egygombos Full HD (1080p) videofelvételt kínál, ráadásul még különálló jeleneteket is egyetlen zökkenőmentes videóként rögzíthet. Mindezen felül a fényképezőgép még beépített GPS-vevővel is rendelkezik, lehetővé téve, hogy bármikor geocímkével lássa el fényképeit, illetve számítógépen visszakövesse a megtett útvonalat. Mindeközben az elektronikus iránytű segítségével megtudhatja, hogy pontosan melyik irányba néz a fényképezőgép.

A COOLPIX S9500 négy színben kapható: ezüst, fekete, vörös és barna.

COOLPIX S5200 ? megosztás, stílusosan

A zsebben is elférő, beépített Wi-Fi átvitellel felszerelt 16 megapixeles COOLPIX S5200 használatával késedelem nélkül megörökíthetők és megoszthatók a csodálatos pillanatok. Akár egy családi körben ünnepelt születésnap, akár egy mozgalmas buli az esemény, az S5200 könnyedén elküldi a képeket és a videókat intelligens eszközére*, ahonnan már meg is oszthatja felvételeit másokkal.

A nagy felbontású, 7,5 cm-es LCD-monitor éles kontrasztot és tiszta láthatóságot kínál, a 16 megapixeles CMOS-képérzékelő pedig gyenge fényviszonyok közt is biztosítja a kiváló felvételeket. A NIKKOR 6× optikai zoom objektív segítségével csoportképek és közeli képek egyaránt könnyedén rögzíthetők, az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés pedig valós időben csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, így minden helyzetben éles fényképeket és videókat készíthet. Ha inkább videofelvételen érdemes megörökíteni a pillanatot, az S5200 modellen az erre való külön gombbal azonnal átválthat Full HD videoklipek rögzítésére.

A COOLPIX S5200 öt színben kapható: ezüst, fekete, vörös, kék és szilvakék.

COOLPIX S9400 ? Kompakt, funkciókban gazdag teljesítmény

Ha kalandjait stílusosan szeretné megörökíteni, a COOLPIX S9400 kompakt zoom fényképezőgép ideális választás, legyen szó utazásról, sporteseményekről, koncertekről vagy bármi másról. A rendkívül karcsú szuperzoom modell a nagy eseményeken és a spontán pillanatokban egyaránt jól teljesít. Az S9400 ugyanis 18× NIKKOR zoom objektívvel büszkélkedhet, amely mellé látványos, 7,5 cm-es OLED-monitort, objektív eltolásos rázkódáscsökkentést, valamint Full HD videofelvételt is kínál.

A szárnyaikat bontogató filmesek számára az S9400 fantasztikus funkciókat kínál, beleértve a videorögzítés felvétel közbeni szüneteltetését és későbbi újrakezdését, majd a felvételek egyetlen, gördülékenyen visszajátszható videofájlba történő mentését. Az optikai zoom és az automatikus élességállítás felvétel közben is használható, és a videofelvétel iFrame formátumban is készíthető. Ha a videókat nagyobb képernyőn szeretné visszajátszani, a beépített HDMI-csatlakozó segítségével közvetlenül csatlakoztathatja a fényképezőgépet HDTV készülékhez.

A COOLPIX S9400 négy színben kapható: ezüst, fekete, vörös és fehér.

A funkció használatához telepítenie kell a Nikon ?Wireless Mobile Adaptor Utility? (vezeték nélküli mobiladapter) elnevezésű alkalmazását az intelligens eszközre (iOS és Android? rendszerekkel kompatibilis). Az Android, a Google, a Google Play, a YouTube és az egyéb jegyek a Google Inc. védjegyei.

A Nikon bemutat két új, kompakt szuperzoom fényképezőgépet: a COOLPIX P520 és a COOLPIX L820 modelleket.

A Nikon Europe  két új modellel bővíti nagy teljesítményű szuperzoom fényképezőgépeinek választékát. A döbbenetes, 42× NIKKOR optikai zoom objektívvel, fejlett objektív eltolásos rázkódáscsökkentéssel, 8,0 cm-es dönthető LCD-monitorral, Full HD videofelvétellel és beépített GPS-vevővel felszerelt P520 modell ideális a szenvedélyes fotósok számára, akik az óriási élességtartomány kínálta sokoldalúságot kompakt vázba rejtve szeretnék elérni. A klasszikus megjelenésű L820 modell mindeközben rendkívül nagy látószögű, 30× NIKKOR optikai zoom objektívvel rendelkezik, mégis könnyedén hordozható és használható. 16 megapixeles CMOS-képérzékelővel, 7,5 cm-es LCD-monitorral, objektív eltolásos rázkódáscsökkentéssel, valamint Full HD videofelvétellel büszkélkedik.

?A 24 mm-es nagy látószögű felvételektől az 1000 mm-es szuper-telefotó képekig bármit lefedő élességtartomány révén a P520 korábban lehetetlennek gondolt közelségbe hozza az eseményeket? – hangsúlyozta Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere. ?Ez a modell tökéletes mindazok számára, akik arra vágynak, hogy bármilyen helyen fényképezhessenek, legyen az akár a nézőtér hátsó része egy koncerten vagy egy szafari; mindehhez pedig teljes kézi vezérlést szeretnének. Az L820 modell pedig egyszerűbb módon kínálja a szuperzoom élményét. Mindkét fényképezőgép Full HD videofelvételt kínál az optikai zoom használatának lehetőségével, így lenyűgöző minőségű felvételek készíthetők.?

P520 – Minden elképzelést felülmúló zoom

A COOLPIX P520 hihetetlenül sokoldalú, komoly amatőröknek készült fényképezőgép, amely minden fényképezési helyzetben kiválóan használható. A piac egyik legnagyobb teljesítményű, 42× zoom NIKKOR objektívével felszerelt modellel közeli portrékat és távoli tájképeket egyaránt könnyedén készíthet.

Még teljes zoom mellett is tűéles felvételek rögzíthetők fényviszonyoktól függetlenül, köszönhetően a 18 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelőnek, valamint az objektív eltolásos rázkódáscsökkentés funkciónak. A 8,0 cm-es, 921 000 képpontos dönthető LCD-monitor elősegíti, hogy kreatívan és más szemszögből fényképezhessen. A Nikon professzionális D-SLR fényképezőgépein elterjedt rendkívül nagy felbontású monitor tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, és kategóriájában a legjobb színkezelést és fényerőt biztosítja.

A gyakorlottabb felhasználók számára a P520 modell a fényképezőgép-beállítások teljes körű vezérlését kínálja. A kézi expozícióbeállítások (P/S/A/M) hozzáférhetőségéről a módválasztó tárcsa gondoskodik, a Felhasználói mód pedig lehetővé teszi a kívánt beállítások azonnali kiválasztását. Az egygombos Full HD videokészítés révén szempillantás alatt kezdhet videókat rögzíteni, a beépített GPS pedig rögzíti a felvételek pontos helyét és geocímke formájában eltárolja a képadatok között, így a P520 ideális utazók számára. A külön megvásárolható Wi-Fi csatlakozó pedig lehetővé teszi fényképek és videók azonnali átvitelét bármilyen intelligens eszközre*, amelyről aztán feltöltheti felvételeit az internetre.

A COOLPIX P520 három színben kapható: sötétezüst, fekete és vörös.

L820 – Könnyed funkciók bármilyen alkalomhoz

A 30× szuperzoom NIKKOR objektív és a Full HD videofelvétel révén az L820 igazán ért a fényképekhez, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az Egyszerű automata mód a fényképezőgép beállításait a fényképezési helyzethez igazítja, így teszi könnyeddé a felvételek készítését. A különösen érzékeny, 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő pedig gyenge megvilágítás mellett is rendkívül részletgazdag képeket biztosít.

Az L820 modell széles élességtartománya a nagy látószögű tengerparti tájképektől a szuper-telefotókig mindent lefed, így akár egy távoli szörföst is könnyedén megörökíthet. Az intelligens fényképezőgép másodpercek alatt vált a nézetek között, biztosítva a könnyed és sima zoomolást az élességtartomány egészén át, fényképek és videók esetében egyaránt. A négy különböző automatikus elmosódásgátló funkció mindeközben gondoskodik arról, hogy a téma éles maradjon. Egyetlen gombnyomással átválthat Full HD (1080p) videó módba, így késedelem nélkül örökítheti meg a videóra kívánkozó pillanatokat. Mindeközben a nagyméretű, 7,5 cm-es LCD-monitoron éjjel-nappal gyönyörűen tiszta képeken követheti az eseményeket.

A COOLPIX L820 négy színben kapható: szilvakék, kék, vörös és fekete.

Nikon COOLPIX P520: További funkciók

 • Automatikus HDR mód: A gép két felvételt készít a zár egyetlen kioldásával, majd ezeket egy végső képben ötvözi, amely széles dinamikatartományt fog át, és gazdagabb színátmeneteket tartalmaz, így minden helyzetben lenyűgöző tónusrészletekkel rendelkező felvételeket készíthet.

 • Makró mód: lehetővé teszi, hogy egészen közeli (mindössze 1 cm-es távolságra lévő) témákra fókuszáljon, megörökítve a legapróbb részleteket is.

 • Egyszerű panoráma 360°/180°: dinamikus panorámaképek létrehozása függőleges vagy vízszintes pánozással.

 • 3D-s fényképezési mód: a mozdulatlan témákról létrehozott térhatású képek lejátszhatók a 3D-s technológiát támogató televíziókon és számítógépeken.

 • Testreszabható funkciógomb: segítségével átugorhatja a menü szintjeit, és gyorsabb hozzáférést rendelhet a kedvenc beállításaihoz.

 • Fejlett videorögzítési funkciók: videofelvétel közben az optikai zoom és az automatikus élességállítás is használható, egyben lassított vagy akár 120 kép/mp (VGA) sebességű felvételeket is készíthet 1920 x 1080 felbontásban, választható képkocka sebesség mellett (60i, 50i, 30p vagy 25p). A videók iFrame formátumban is rögzíthetők, a beépített HDMI-csatlakozó pedig lehetővé teszi, hogy a fényképezőgépet közvetlenül HDTV-hez csatlakoztassa.

 • Gyors sorozatfelvétel: akár tíz teljes felbontású kép készíthető 7 képkocka/mp sebességgel, illetve 30 teljes felbontású kép 1 képkocka/mp sebességgel.

 • Gyors és pontos AF: ha összetett témát szeretne lefényképezni, a kézi élességállítás és a 99 pontos automatikus élességállítási rendszer együttes használatával kiemelkedően éles felvételeket készíthet.

 • Témakövető AF: segítségével az állandóan mozgó témákról is éles képek készíthetők. A témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.

Nikon COOLPIX L820: További funkciók

 • Intelligens portré rendszer: minden helyzetben elkészíthető a tökéletes portré. A Mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog; a Pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a portré bármelyik szereplőjének a szeme csukva van; a Glamour retusálás lehetőségei pedig elősegítik, hogy a portréalanyok előnyösebb arcukat mutassák.

 • Retusálás menü: a fényképek a fényképezőgép számos beépített szűrőhatásával tovább javíthatók. A kínált hatások közt megtalálható a Kiválasztott szín funkció, amely automatikusan fekete-fehérré alakítja a képet, majd a kiválasztott színt adja hozzá; valamint a Csillogás funkció, amely csillagfényhatást varázsol a fényes tárgyakra.

 • AA-méretű elemek: a fényképezőgép négy AA-méretű elemmel/akkumulátororral működik, amelyek a világ bármely pontján könnyen beszerezhetők.

 • 19 motívumprogram mód: automatikusan optimális beállításokat kínálnak a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz és effektusokhoz. Csak válassza ki az adott helyzethez tartozó módot, és már készülhet is a remek felvétel.

 • Vezeték nélküli átvitel: kompatibilis az Eye-Fi X2 (vagy újabb) kártyákkal. Másolja digitális fényképeit (JPEG-formátumban) közvetlenül intelligens eszközére vagy számítógépére, majd élvezze a Nikon online fényképmegosztó szolgáltatása, a Nikon Image Space által kínált előnyöket.

Életrevalók: A Nikon robusztus új fényképezőgépei, valamint két új, könnyedén használható COOLPIX modell

A  Nikon Europe négy új modellel bővíti a COOLPIX fényképezőgépek termékcsaládját, amelyek között megtalálható olyan modell is, amely szakértője a víz alatti fotózásnak: a robusztus AW110 szabadtéri fényképezőgép 18 méteres mélységig vízálló, az élmények azonnali megosztását pedig Wi-Fi átvitellel segíti. A vízálló, ütésálló és pormentes, 10 megapixeles S31 egyszerre masszív és egyszerű, így az egész család számára könnyedén használható. Az L-sorozatot kiegészítő új, L27 és L28 modellekkel pedig gyerekjáték fényképeket és videókat készíteni.

Nicolas Gillet, a Nikon Europe fogyasztói termékekért felelős menedzsere a következőképp nyilatkozott: ?Az új COOLPIX modellek sokféle különböző ízlésű felhasználónak képesek megfelelni. Az erős AW110 megtervezésénél elsősorban az extrém sportok szerelmeseire vagy a frissen képzett búvárokra gondoltunk. A fényképezőgép búvártartályhoz szíjazva 18 méteres mélységig használható, amely pontosan megegyezik a nyíltvízi búvárképesítéssel (Open Water Diver) rendelkező búvárok általános merülési mélységével. A fényképezőgép ráadásul Wi-Fi átvitel révén lehetővé teszi a felvételek azonnali feltöltését kompatibilis intelligens eszközökre, így a barátok és a családtagok is könnyedén átélhetik a víz alatti kalandokat. A visszafogottabb kialakításra vágyók pedig választhatják az S31 modellt, amely 5 méterig vízálló, egyben por- és ütésálló. Használata pedig annyira egyszerű, hogy gyerekek és nagyszülők is gondtalanul élvezhetik a fényképezés örömét. Ha pedig valaki problémamentesen kezelhető, ?célozz és kattints? típusú fényképezőgépet keres, az L27 és L28 modellek egyaránt intelligens automata funkciók tárházát kínálják, a felhasználó így az élet fontos dolgaira összpontosíthat.?

COOLPIX AW110 ? készen áll a természetbeli kalandokra

Az AW110 modellt úgy terveztük meg, hogy minden eseményt képes legyen megörökíteni és megosztani. Ez a fényképezőgép ugyanúgy felkészült a kalandokra, mint felhasználója. Legyen a fényképezőgép akár kézben, szörfdeszkához rögzítve, hátizsákhoz csatolva vagy búvártartályra szerelve, minden egyes fordulatot, csobbanást és hullámverést éles fényképeken és Full HD (1080p) videókon rögzíthet. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelő, a nagy látószögű NIKKOR 5× zoom objektív és a 7,5 cm-es, 614 000 képpontos OLED-monitor masszív, kompakt vázban kapott helyet, amely pormentes, 18 méterig vízálló, akár 2 méteres magasságból zuhanva is ütésálló, valamint -10 °C-ig fagyálló.

A legújabb kalandjáról is tudni fognak a barátok és a családtagok, köszönhetően a beépített Wi-Fi átvitelnek, amellyel közvetlenül átküldheti felvételeit a könnyű feltöltést kínáló intelligens eszközökre. Az AW110 modellt számos, a kalandvágyó fotósok igényeit kielégítő funkció teszi optimálissá szabadtéri használatra. A GPS segítségével geocímkéket helyezhet el a képeken, így könnyedén nyomon követhető és megosztható a felvételek készítésének helye. Az elektronikus iránytű és a világtérkép pedig segítik a tájékozódást és az útvonal megtervezését. A magasságmérő rögzíti a tengerszint feletti magasságot, ahol a felvétel készült (tartomány: -300 és 4500 méter között), a hidrobarométer pedig tárolja a víz alatti mélységre vonatkozó adatokat (tartomány: 0 és -20 méter között).

A fényképezőgépet úgy terveztük, hogy felvételeit az események középpontjából készíthesse, ne a partvonalon állva. Ezt segíti a Mozgatásos vezérlés funkció is, amely révén a fényképezőgép beállításait oldalirányú mozdulatokkal is módosíthatja, így víz alatt vagy vastag kesztyűt viselve is könnyedén fényképezhet.

Ahogy az a Nikon fényképezőgépei esetében megszokott, az AW110 is páratlan képminőséget kínál. A rendkívül érzékeny, 16 megapixeles CMOS-érzékelő és a gyenge fényviszonyok közötti fényképezés külön módjai együttesen biztosítják a lenyűgöző felvételeket ragyogó napsütésben, éjszaka vagy búvárkodás közben egyaránt. A nagy (3200-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció pedig automatikusan kiválasztja maximum 10 egymást követő felvétel közül a legélesebbet. Összességében, a kalandvágyó felfedezők számára nincs más fényképezőgép, amely tavasszal, télen, nyáron és ősszel is jobban teljesítene a szabadban.

A COOLPIX AW110 négy színben kapható: terepszín, kék, fekete és narancssárga.

COOLPIX S31 ? A családhoz tartozik

A masszív, egyszerű és szórakoztató, 10 megapixeles S31 modellt az egész család használhatja. A méretes gombok, a világos menük, a NIKKOR 3× optikai zoom objektív, a 6,7 cm-es LCD-monitor, a HD videofelvétel és a játékos beépített szűrők mind azt szolgálják, hogy bárki látványos képeket és videókat készíthessen abban a megnyugtató tudatban, hogy a fényképezőgép az ütődéseket is állja és bárhova elvihető. A modell 5 méterig vízálló, 1,2 méterről leejtve még ütésálló, valamint pormentes, így ideális aktív otthoni vagy nyaralás alatti használathoz. Segítségével új helyeken is kipróbálhatja a fényképezést, például a medencében vagy a strandon.

A szimmetrikusan kialakított váznak köszönhetően az S31 modell könnyen kezelhető, és bármilyen méretű kézben jól tartható. A vaku középen helyezkedik el, a fényképezéshez vagy az éles 720p videókhoz való egygombos vezérlők pedig oldalt találhatók, így nem fogják belógó ujjak elrontani a képet. A világos menük és a vastag, színes ikonok révén egyszerű a funkciók közötti navigálás, még gyermekek számára is. Az automatikus elmosódásgátló technológia garantálja, hogy a gyorsan mozgó barátok és családtagok is élesek lesznek a képeken. Ha pedig elkészült a felvétel, látványos beépített szűrők teszik a képeket még különlegesebbé, mint például a Halszemoptika vagy a Kiválasztott szín.

A COOLPIX S31 öt színben kapható: sárga, rózsaszín, kék, fehér és barna.

COOLPIX L27 – Megőrzi az emlékeket

A vonzó, masszív és könnyedén használható 16 megapixeles L27 modell igazán ért a fényképekhez és videókhoz, így a felhasználó hozzáértés nélkül is boldogulhat. Az egyszerű vezérlés és az intelligens automata funkciók garantálják az éles képeket, egyben biztosítják, hogy mindenki nyitott szemmel és mosolygósan szerepeljen a portrékon.

A nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív (26-130 mm) kiváló pontossággal és éles felbontással rögzíti a felvételeket, legyen szó akár csoportképekről vagy közeli képekről. Ha még több emléket szeretne megőrizni a pillanatról, egyetlen gombnyomással éles HD (720p) videókat rögzíthet. A minőségi 6,7 cm-es LCD-monitor pedig valósághűen játssza vissza a fényképeket és a videókat.

Az Egyszerű automata mód a fényviszonyokhoz optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ezáltal a képek mindig látványosak lesznek. A beépített Elmosódásgátlás csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását, míg az Intelligens portré rendszer olyan funkciókkal segíti, hogy a portrék témái mindig előnyös arcukat mutassák, mint például a Mosoly időzítő vagy a Bőr lágyítás. A kényelmesen, AA-méretű elemekkel üzemeltethető L27 modell bárhova könnyedén elvihető.

A COOLPIX L27 öt színben kapható: mintás lila, fekete, vörös, ezüst és fehér.

COOLPIX L28 ? Az élet fontos dolgaira összpontosít

A COOLPIX L28 egy újabb, döbbenetesen könnyen használható fényképezőgép, amely a fényképek és videók rögzítését valódi élménnyé varázsolja. 20 megapixel, nagy látószögű NIKKOR 5× optikai zoom objektív, 7,5 cm-es valamint HD (720p) videofelvétel gondoskodnak arról, hogy minden együtt legyen az élet fontos dolgainak megörökítéséhez.

Az Egyszerű automata mód és az egygombos videofelvétel garantálják a könnyed üzemelést, a megapixelek magas száma és az éles NIKKOR 5× optikai zoom objektív pedig biztosítják a tökéletes felvételeket, legyen szó akár a család legújabb tagjáról készült közeli képről, illetve az egész család szórakozását bemutató videóról. A nagyméretű LCD-monitoron visszajátszott fényképek nagyon jól mutatnak, de kiemelkedő élességük révén kinagyítva és falra akasztva is csodálatosak. Az L28 modell kényelmesen, AA-méretű elemekkel működtethető.

A COOLPIX L28 négy színben kapható: rózsaszín, vörös, ezüst és fekete

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,482RajongókTetszik
197KövetőKövetés
645FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles