27.4 C
Budapest
Tuesday, June 25, 2024

Elindult a @Nikon.Hungary Instagram oldal és a #NikonFest fotópályázat

Nikon a közösségi médiában

Budapest, Magyarország, 2015. július 10.

A Nikon úttörőnek számít idehaza a közösségi médiában. A márka még az elsők között jelent meg a Facebook-on, most pedig már az Instagramon is követhető 2015. július 9-től. Az új közösségi oldalon ráadásul egy különleges, kifejezetten fesztiválozóknak szóló fotópályázatot is hirdet, melyben 2016-os hazai fesztiválbérletet lehet nyerni. Milyen fesztiválra? Bármelyikre.

A játékosok 18 egyedi fotós téma közül válogathatnak a @Nikon.Hungary Instagram oldalán, amely a fotópályázat ideje alatt (2015. július 9-augusztus 22. között) egy gigantikus fesztiváltérképpé változik. Azok, akik legalább 1 fotót feltöltenek, indulnak a Nikonos ajándékokért, akik pedig legalább 5 témához töltenek fel fotót, esélyesek a fődíjra, egy 2016-os fesztiválbérletre az általuk választott fesztiválra.

A fotópályázatba az egyik legismertebb hazai Nikonos street fotós, Soós Berci is beszállt, hiszen az ő képeivel inspirálják – 18 különböző Instagram aloldalon – a fesztiválfotósokat. Berci korábbi Soundos, Szigetes és Voltos fotói mellett az idén készült, friss fesztiválfotókat is közzéteszik majd ezeken az aloldalakon, így érdemes bekövetni őket.

Miért indította el a Nikon a magyarországi Instagram oldalát? Kérdésünkre a következőt írták a márka képviselői: “A fotózás egy közös, univerzális nyelv, amelyet bárki megtanulhat beszélni – függetlenül attól, hogy milyen készülékkel bontogatja szárnyait. A Nikonnál szeretnénk, hogy a magyar fiatalok először megtalálják egyedi látásmódjukat, játsszanak és kísérletezzenek, és csak azután foglalkozzanak a készülékkel. Mi segítünk a tanulási folyamatban és a gép kiválasztásában is – a Facebookon és most már Instagramon is.

Kövesd a Nikon Magyarországot Facebookon és Instagramon is!
https://www.facebook.com/nikon.hu
https://instagram.com/nikon.hungary

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,501RajongókTetszik
197KövetőKövetés
769FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles