5.4 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

Lánchíd, egy kicsit másképp – kiállításmegnyitó felvételről

New York, London és Sydney után 2013. május 2-tól két hónapig Budapesten is láthatja a közönség a Koreai Nemzeti Művészeti Stúdió kilenc művészének alkotásait. A vendéglátó városokban minden alkalommal más témát dolgoz fel az alkotócsoport. Hazánkban a Lánchíd ihlette meg a képzőművészeket, melyre mint a két ország kulturális és művészeti területét összekötő szimbólumra tekintenek.

A kiállítás sajtótájékoztatóján megtudtuk Pálffy Dórától, a Koreai Kulturális Központ szóvivőjétől, hogy először kerül sor olyan koreai kortárs kiállításra Magyarországon, ahol ilyen sok különböző művészeti ág képviselője egyszerre ekkora területen mutatkozik be: a kilenc koreai képzőművész tárlata közel 1200 négyzetméteren látható majd.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles