32.3 C
Budapest
Wednesday, June 19, 2024

41. heti előzetes

Ezen a héten már teljes gőzzel pörögnek a fotóiskolák, de még indul néhány októberben is, akik nem akarnak lemaradni róla, még jelentkezhetnek. Többek között az ASA stúdió és a KépPont fotóiskola is várja leendő hallgatóit. Izgalmas programot kínál a vasárnap kezdődő ProPhoto Workshops Őszi Fotósnapok és kiállítás Sümegen.

A héten még megtekinthető Dozvald János két kiállítása Pécsett AESTHETICAL RECYCLING és ReneMonaSzeánsz. Szintén utoljára láthatjuk az Észak-Indiai cigányokat és A világ legszebb asztrotájképeit is, sőt a Sárkány sem sem repül tovább égi tavakon.

A kiállításmegnyitók kedvelőinek ajánljuk a héten nyíló Eifert János, Markovics Ferenc, Köő Adrien és Lehotka László kiállítását.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
767FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles