Ha szeptember, akkor iskolakezdés: Indulnak a fotós tanfolyamok!

0
80

Mostanára többnyire már a kevéssé pedáns szülők is túl vannak a tankönyvcsomagoláson és tornacipőbeszerzésen, a hallgatók megbirkóztak a Neptun és a tantárgyfelvétel kihívásaival, visszafordíthatatlanul elkezdődött egy újabb boldog új év….

Miután a kötelező programok megtalálták helyüket a naptárakban, jöhetnek a kellemes szabadidős tennivalók is. Az egyik, ha nem „a” legnépszerűbb szabadidős elfoglaltság a fényképezés, számos tanfolyam és képzés közül választhatnak azok az érdeklődők, akik örömüket lelik a képek készítésében, és szakértő segítséggel szeretnék továbbfejleszteni fotográfiai tudásukat, vagy egyszerűen szeretnek együtt lenni hasonló érdeklődésű műkedvelőkkel.

A különféle fotós iskolák kínálatában az alapképzésektől kezdve az egészen speciális oktatásokig (pl fogászati fotózás) szinte mindent találunk. Pillanatnyilag 33 oktatást ajánlunk olvasóink figyelmébe, Fotóoktatás gyorskeresőnkkel segítve, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének, szabadidejének és pénztárcájának legmegfelelőbb tanfolyamokat. Az adott képzésekkel kapcsolatos személyes tapasztalatokat szívesen olvassuk komment formájában.

Még lehet jelentkezni a következő tanfolyamokra:

fotooktatas.hu:

fotoiskola.hufotoart:

 

MOME:

 

Fotósarok:

 

D1:

 

Képpont – artbázis:

 

fotosuli:

 

fenykepzo.hu:

 

Eotvos10:

 

ASA:

 

Zsila Online – Fényecset fotósuli:

  • Jelentkezés a Fényecset Fotósuli 12. évfolyamára – természetfotó

 

:

  • Jelentkezés – Fotográfus és filmes kezdő kurzusok a Szellemkép Szabadiskolában

 

ZebraArt:

Tanoda:

 

Már elkezdődött:

Tripont Light Academy:

 

fotospectrum:

  • Digitális és filmes fotótanfolyam – 2011 ősz – 6-án kezdett