5.4 C
Budapest
Friday, April 26, 2024

17. heti előzetes

Reméljük mindenkinek kellemesen teltek a húsvéti ünnepek. Ki mit fotózott? Barkaszentelés, körmenet? Csokinyúl, sonka, családi képek? Vagy valami egész mást? Továbbra is várjuk olvasóink saját galériába feltöltött képeit!

A 17. héten is sok érdekes fotós program lesz, a Tripont Fotós Fesztivál második hete is kellemes élményeket ígér. Mi is folytatjuk a közvetítéseket a Thán Károly utcai Tripont Stúdióból, így segítve azoknak, akik a helyszínen nem tudják megtekinteni az előadásokat. Április 26-án ingyenes szenzortisztítással várják a Nikon tulajdonosokat, majd lesz étel- italfotózás, glamour, világítás bemutató, sajtófotó, természetfotózás, közösségi média… Online közvetítjük  Stiller Ákos, Urbán Tamás, Muhari Lászlót, Daróczi Csaba és Radisics Milán előadásait.

Jelenleg  29 kiállítást ajánlunk a FotoKlikken, ebből 7 hamarosan bezár. Aki még nem látta, érdemes megnéznie Barakonyi Szabolcs képeit és Hajtmanszki Zoltán fotókiállítását a Szabó Ervin könyvtárban.  

A héten befejeződő fotópályázatok közül április 29-ig még lehet képeket beadni a Sportfotó pályázatra, 30-ig pedig a Lumix “Munka. Élet” pályázatára és a Szentesi Aktfotó Biennáléra. 
Érdemes áttekinteni az aktuális pályázatokat fotópályázati ajánlónkban.

Felhasználóinkat is arra buzdítjuk ajánljanak programokat, és mondják el véleményüket az oldalon található tartalmakkal kapcsolatban – éljenek a FotoKlikk adta lehetőségekkel!

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
696FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles