6.8 C
Budapest
Wednesday, April 24, 2024

Case Logic SLRC-206 fotóstáska

Bemutatjuk a Case Logic egyik SLR hátizsákját, profi minőség nem csak profi fotósoknak!

A Case Logic SLR fotós táskáinak legnagyobb darabja, az SLRC-206 típusú nagyméretű fotós hátizsákot ajánljuk minden profi és amatőr fotósnak, akinek fontos, hogy egy magával vihesse bárhova fotózáshoz szükséges eszközeit.
A táska a sorozat többi tagjával egyetemben kiváló minőségű anyagokból készült, rengeteg praktikus megoldással. A táskák vízhatlan aljjal lettek felszerelve, így még nedves, esős körülmények között is bátran letehetjük bárhova a táskát, nem lesz vizes a táska tartalma.

A táska belseje figyelemfelkeltő, sárga színnel van bélelve, így még sötétben is könnyedén megtalálhatók az objektívek, egyéb kiegészítők. A függőleges és vízszintes elválasztók mozgathatók, a táska a kívánt méretű rekeszekre osztható. Sőt, igény esetén az összes elválasztó kivehető és személyes dolgok tárolására használható.

Egy másik nagyon praktikus megoldás, hogy a táska teljes hosszában lezipzárazható részén biztonsági tépőzár van, melyet lezárva csak a felső rész nyílik ki. Így biztonságban tarthatók az objektívek.

A táska oldalára hevederekkel rögzíthető az állvány.

Az első rendszerező zsebben minden szükséges kiegészítő tárolható.

A gyors elérésű oldalsó zsebekben tárolhatók a memóriakártyák, töltők, dokumentumok.

A nagyméretű, kipárnázott laptop tartó részben 16” notebooknak vagy akár egy 17” MacBook Pro-nak is elegendő hely van.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,491RajongókTetszik
197KövetőKövetés
691FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles