Belépés a konferenciaszobába

2
1134

Fontos változás! A közvetítések mostantól – a későbbi jobb tájékoztatás miatt – jelentkezéshez kötöttek. A jelentkezéskor elküldött emailünk tartalmazza a belépéshez szükséges jelszót is, ha szükséges a belépéshez.

Jelentkezni az eseményre egy rövid regisztrációt, majd belépést követően lehetséges.

(Ha bármilyen technikai oknál fogva a jelentkezés visszaigazolásáról szóló emailt nem kapod meg, kérlek nézd meg a spam szűrődet is, végső esetben a facebookon küldött üzenetre akár azonnal is válaszolunk, az esemény előtt, alatt.)

Röviden:
Kell a beceneved, jelszóként az esemény jelentkezésére (feliratkozáskor) kapott jelszó és OK.

Lépj be, nézd meg és teszteld a konferenciaszobánkat. Jelszót csak az esemény előtt állítjuk be, egyéb időpontokban jelszó nélkül beléphetsz.

Hosszabban:
Felhasználónevet kell megadni, jelszó helyére azt kell beírni amit az esemény jelentkezésekor emailben megküldtünk.


Így látogatóként léphetsz be, lehetőséged van kipróbálni a mikrofonodat és webkamerádat is. A lap alján lévő Talk Now! gombot nyomva tartva kis késéssel bekapcsol a kamera és a mikrofon is.


A webkamera vagy mikrofon első használatakor engedélyezni – accept (vagy tiltani – deny) kell a kamera vagy mikrofonhasználatot. A kérdés csak egy figyelmeztetés, hogy valóban akarod-e használni azokat, mert a moderátor az előadást fel is veheti. (Közvetítésnél nem lesz rá szükséged, tehát: deny)

2 HOZZÁSZÓLÁS