23.5 C
Budapest
Sunday, April 28, 2024

Carey Bunks: Egy korty GIMP – A digitális képszerkesztés hatékony…

E könyv az ingyenesen hozzáférhető, Windows és Linux operációs rendszerek alatt egyaránt használható, professzionális szintű GIMP (GNU Image Manipulation Program) kezelését mutatja be.

E könyv az ingyenesen hozzáférhető, Windows és Linux operációs rendszerek alatt egyaránt használható, professzionális szintű GIMP (GNU Image Manipulation Program) kezelését mutatja be. A GIMP olyan nyílt forráskódú szoftver, amelynek segítségével amatőrök is profi szinten tudnak képet szerkeszteni, átalakítani. Kötetünkből a felhasználó megismerheti a képek elektronikus tárolásának és megjelenítésének alapjait, képessé válik a weblapokhoz és más elektronikus kiadványokhoz szükséges számítógépes rajzolásra, festésre, szkennelt fotók retusálására, fotomontázsok, elegáns feliratok, webes mozgóképek készítésére. E nagyszerű pedagógiai érzékkel megírt, jól használható könyv látványos trükkökre tanít, praktikus tanácsokat tartalmaz, könnyed és olvasmányos stílusa révén mind a kezdők, mind a szakemberek haszonnal forgathatják.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
700FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles