22.8 C
Budapest
Saturday, May 25, 2024

Szépség a kastélyban – Gödöllői fotópályázat: döntött a zsűri!

A Kresz Albert fotóművész vezette zsűri március 11-én ült össze, hogy kiválassza a négy győztes képet a több száz közül, amelyet a január 30-i kastélyfotózáson készítettek a pályázaton részt vevők.
Mint ismert, három kategóriába lehetett feltölteni fotókat a műemlékem.hu pályázati oldalán.

Így külön kategória volt a Gödöllői Királyi Kastély felújítás alatt álló Rudolf- és Gizella-szárnya, a megújítás előtt álló Muzsikus-szárny, valamint a Lovarda, istálló és a kastélypark. A Kresz Albert fotóművész vezette zsűri ebben a három kategóriában döntött a győztes fotókról, s kiosztott egy különdíjat is.

„Nagyon fontos a vizuális kultúra fejlesztése, ezért örömmel adtunk helyet a kezdeményezésnek” – mondta el műemlékem.hu-nak a Gödöllői Királyi Kastély igazgatója. Révész T. Mihály már a fotózás napján kijelentette: mivel a hatalmas havazás miatt nem jutott el Gödöllőre valamennyi jelentkező, a tavasz folyamán újabb pályázatra kerül sor a kastély már ismert helyszínein.
A mostani pályázat négy győztes képének készítője az elkövetkező hetekben ünnepélyes keretek között ajándékcsomagot, valamint “örök belépőt” vehet át a Gödöllői Királyi Kastélyban.

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,502RajongókTetszik
197KövetőKövetés
760FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles