19.9 C
Budapest
Saturday, July 27, 2024

Fotósélet – 2009. január 26.

Kitüntetések
A Magyar Kultúra Napja alkalmából
CSOKONAI VITÉZ MIHÁLY KÖZÖSSÁGI-DÍJAT kapott a Diósgyőri Vasas Fotóművészeti Kör, amelyet Juhász Miklós EFIAP/s fotóművész, az alkotócsoport vezetője vett át; CSOKONAI VITÉT MIHÁLY ALKOTÓI-DÍJAT Bazsó Imre (Márvány Fotóműhely, Békéscsaba) fotóművész kapta. Az ünnepségről Herbst Rudolf EFIAP diplomás fotóművész készített képriportot, amely megtekinthető a www.mafosz.hu weboldalon, a társasági élet menüpontban.
*
A Magyar Kultúra Napja alkalmából Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata az 50 éves Győri Fotóklub Egyesületnek – a győri fotókultúra rangos szellemi műhelyének kimagasló művészi munkája elismeréseként – Győr Művészetéért díjat és Kazinczy Ferenc ezüst emlékérmet adományozott.
*
*

Magyar Fotóművészek Világszövetsége
Az MFVSz ezúton is értesíti tagjait, hogy 2009. február 14-én szombaton 10 órától tartja közgyűlését Budapesten, a Corvin tér 8-ban, melynek meghívóját és egyéb anyagait a www.mafosz.hu weboldalon, a MAFOSZ menüpontban, a lap alján találják meg. Megtekintéséhez azonban jelszó szükséges, amelyet emailen igényelhetnek az MFVSz tagjai a gyoril@mmikl.hu címről.
Ezzel egy időben postán is elküldtük minden tagnak a közgyűlési meghívókat és a 2009-es tagdíj befizetéséhez felhasználható csekket. Az eddig befizetett tagdíjak áttekintő táblázata szintén megtekinthető az említett
webhelyen.
*
*

Virágfotók
Köszönjük a beküldött virágfotókat, kaptunk bőven, amelyekből a képeslap hamarosan elkészül, s akkor a szerzők listáját is nyilvánosságra hozzuk a hírlevélben. Kérjük további virágképeket az idén már ne küldjenek!
*
*

Kiállítások, meghívók, események
LÁNCSZEMEK fotókiállítás – Gulyás Tamás fotói Becsey Zsuzsa szövegeivel
2009. február 6-án péntek, 18.30-kor a Ferencvárosi Művelődési Központ (Bp., IX ker. Haller u. 27.) Lépcsőház Galériájában kerül bemutatásra a LÁNCSZEMEK című fotós-verses könyv alapján összeállított, de azon túlmutató tárlat. További információ: 30-824-8438.
*

Horváth József (Győri Fotóklub Egyesület) Csupa kilincs című kiállítása 2009. február 4-én 17 órakor nyílik Győrben, a Pattantyús Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és ÁMK (Győr, Ikva u. 70) galériájában.
*

Széplaki József fotókiállítása Budapesten, az IBIS ACCOR Hotel halljában tekinthető meg 2009. február 4-től március 2-ig. Cím: Bp., XIII. ker., Dózsa Gy. út 65. (a Váci út és Dózsa Gy. út sarkán). Megnyitó február 4-én 18 órakor.
*

Kalmár Zsolt képi gondolkodó (Berekméri Zoltán Fotóklub, Békéscsaba) India távol és mégis közel című fotókiállítása január 26-án 16 órakor nyílik Budapesten, a Práter Általános Iskolában (VIII. ker., Práter utca 15.). A kiállítás február 4-ig látogatható, hétfőn, szerdán, pénteken 13-tól 17 óráig.
*

Mándi Emese (Prizma Kör, Budapest) első, bemutatkozó kiállítása 2009. február 6-án 19:00-kor nyílik a Pestújhelyi Közösségi Házban (Bp. XV. ker., Szűcs István u. 45.). A tárlatot Feltóti Sándor nyitja meg.
A kiállítás egy hónapig látogatható.
*
Február 2.-án 18.00 órakor nyílik meg Dobóczky Zsolt szegedi fotográfus kiállítása Szentesen a Galéria Kávéházban. A fotók március 2-ig tekinthetők meg.
*
2009 január 23-án a Magyar Kultúra Napja alkalmából Veszprémben, a Helyőrségi Művelődési Otthonban nyílt meg Gyurom János (Bakony Fotóklub) Üzen a Bakony című kiállítása. Megtekinthető: február 22-ig.
*
2009.január 26-tól 31-ig látható Balatonfüreden az Anna Grand Hotelben a Bakony Fotóklub Szőlő és Bor című kiállítása. A kiállítást megnyitja Lasztovicza Jenő országgyűlési képviselő, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke. A kiállítás a XXX. Országos Borászkongresszus kísérő rendezvénye.
*
Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár tisztelettel meghívja Önt, családját, barátait, ismerőseit az 55 éves

Marosvásárhelyi Fotóklub és az 50 éves Győri Fotóklub Egyesület közös kiállítására, 2009. február 3-án kedden 17 órára. A tárlatot megnyitja: Kara Ákos a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke és dr. Ottófi Rudolf Győr alpolgármestere. A kiállítás megtekinthető 2009. február 19-ig hétfőtől péntekig 14-18 óráig (Győr, Herman Ottó u. 22.).
*
A Réti Pál Fotóklub Tavaszi Tárlat c. fotókiállítása a Csepeli Munkásotthon Galéria 21. kiállítótermében 2009. február 4-én 18 órakor nyílik. Kiállítók neve:Borbély Lajos, Czúni Imre, Cs. szabó Imre, Habus Lajos, Halászi Vilmos, Hatvani Ágnes, Hodossy Ilona, Kántor Katalin, Kis István, Kis Sándor, Kollár László, Kovács Gyula, Körösi Sándor, Mizik Zsuzsa, Nyíriné P. Melinda, Oberländer Sándor, Oláh László Ferenc, Pataky Imre, R. Kóródi Zsuzsanna, Simonovicsné S. Ilona,Dr. Szinay Miklós, Tüske István, Végh Péter. Megtekinthető február 26-ig munkanapokon 15-18 óra között.
*
A Pro Intersicae díjjal kitüntetett Rosti Pál Fotóklub alapító tagjának Kozár Tivadarnak nyílik fotókiállítása “Csak a szépre emlékezem…” címmel 2009. január 30-án 17 órakor a dunaújvárosi József Attila Könyvtár Laczy Zoltán Galériájában. Látogatható február 13-ig.
*
Ausztriai bemutatkozásra hívta a Fotoclub G, valamint a Verband Österreichischer Gewerkschaftlicher Bildung stájerországi tartományi szervezete Sarmaság László festőművészt és Szabó Béla fotóművészt. A két alkotó Ecce homo című tárlata január 30-án 18.30-kor nyílik a tartományi főváros WorkArt Galériájában (Karl-Morre-Strasse 32., III. emelet). Köszöntőt Gerhard Winkler, az oktatásért, kultúráért felelős ÖGB-titkár mond, a tárlatot Gerhard Stiegler tanár, festő- és szobrászművész ajánlja a közönség figyelmébe. A kiállítás március 6-ig várja az érdeklődőket, hétfőtől péntekig, 8-18 óráig.
*
*

Magyar sikerek külföldön

Danis Jánosnak (Gödöllő) a 34. Smethwick International Exhibition-on és a vietnami Gia Dinh Photo Club Internal Photography Exhibition 2008-on 1-1 képét fogadták el. A 69. Japán Intenational Photography Salonon egy képe díjazásban részesült.
*
*

Tehetségesek és érdeklődők
A Budapesti Szolgáltató és Kézművesipari Szakképző Iskolában tanulnak azok a diákok, akik a fényképész mesterséget választották majdani megélhetésük forrásául. A tanműhelyben régi hagyomány, hogy az első félév végén nemcsak az iskola tanárai, szakoktatói értékelik a fiatalok munkáját, hanem egy meghívott külső szakértő is. Hat műfajban értékelték a diákok munkáját. Az ötös érdemjeggyel jutalmazott tanulók képei között is kialakult minden műfajban egy belső sorrend. Állat fotó kategóriában: I. Tóth Alexa II. Pach Zófia; III. Bódis Rebeka IV. Sánta Tamás; V. Kónya István VI. Gácsi Mónika. Női portré kategóriában: Tóth Alexa.; II. Környei Gábor; III. Pauló Brigitta; IV. Nagy Nóra V . Sánta Tamás; VI. Bódis Rebeka Férfi portré kategóriában: I. Uhrin Ágota; II. Pauló Brigitta; III. Sánta Tamás; IV. Gácsi Mónika; V. Mezei Mónika; VI. Környei Gábor. Az épület belső kategóriában I. Nagy Éva; II. Környei Gábor; III. Nagy Nóra; IV. Tóth Alexa; V. Bódis Rebeka; VI. Pauló Brigitta. Az eddigi műfajokban fekete-fehér képek szerepeltek. A színes papírképeket is a diákok készítik el kézilaborban. Az őszi táj kategóriában I. Végső Edit;II. Környei Gábor; III. Udvarhelyi Ágoston; IV. Ficsor Aliz; V. Tóth Ákos; VI. Kastély Máté. Épületfotó kategóriában I. Révész Rebeka; II. Kiss Zsuzsa; III. Kónya István; IV. Fogl András; V. Végső Edit; VI. Tóth Alexa. A tanulókat elméleti tantárgyakból Lévai Jenő, Szabó Kálmán és Réthly Sarolta készítette fel a félévi vizsgákra. A tanműhelyben Révay Erzsébet, Lőkös Zoltán és Szilágyi József tanítja a fiatalokat a szakmai alapismeretekre. A fényképész tanulók közül egy-egy fotóalbummal jutalmazta a Fényképezés a Vizuális Nevelés Szolgálatában Alapítvány Tóth Alexát, Pauló Brigittát, Környei Gábort, Sánta Tamást, Nagy Nórát, Medgyesi Bencét, Kónya Istvánt, Bódis Rebekát, Gácsi Mónikát kitűnő tanulmányi eredményéért.
*
*

FOTÓPÁLYÁZAT

a TCHIBO 60 éves jubileuma alkalmából – TCHIBO a kávézás szakértője
A Tchibo Budapest Kft. és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége fotópályázatot hirdet a minőségi kávé termesztésétől a fekete nedű hagyományos és új fogyasztási szokásainak ábrázolásáig.
A rendezők célja olyan kultúrtörténeti anyag kiállítása, amely a kávé eredetétől, termesztésétől, az ültetvények művelésétől, az ipari feldolgozásig mutatja be az ágazatot. A fényképen, mint népszerű médiumon ábrázolja azt az életérzést, amelyet a gőzölgő, aromás ital fogyasztása nyújt és kifejezi az élményt, amit a hagyományos és új szokásoknak megfelelő tálalás és felszolgálás eredményez.
Élményszerű, a fotóművészet kifejezőeszközeit is felhasználó alkotások készítésére ösztönzik a pályázókat a szervezők. A pályázaton életkortól, foglakozástól és lakóhelytől függetlenül bárki* részt vehet, de csak eddig sehol nem publikált fotókkal. A képkészítés módja szabadon választott. Minden pályázótól 5 db kép elektronikus úton történő elküldését várjuk. A képeket külön-külön kérjük jpeg – 72 dpi, 800×600 pixel formában a fotopalyazat@tchibo.hu címre küldeni. File-névként az alkotó családi neve összevontan a keresztnévvel, külön szóban az alkotás/sorozat címe szerepeljen, például „KovácsJános Kávéház3”. A pályamunkák lehetnek egyedi felvételek, és képsorozatok is. Egy-egy sorozat maximum 8 felvételből állhat, amely a jellemző tevékenység – feldolgozás, pörkölés, kávéfőzés, felszolgálás, kávézási szokások folyamatát mutatja be. A sorozatok megbonthatóságáról a nevezési lapon kell nyilatkozni. A cél: a képek közvetítsék, hogy a Tchibo a kávézás szakértője, valamint hogy megismerhessük a kávétermő területeket, a feldolgozás technológiáját éppúgy, mint a
közösségi élményt, a kávézás élvezetét is. A Pályázó a képek felhasználási jogát – térben és időben való korlátozás nélkül átadja a Tchibónak. A Pályázók tudomásul veszik, hogy a Tchibo saját promóciós anyagaiban, az évforduló alkalmával egyéb helyszíneken rendezett bemutatókon ellenszolgáltatás nélkül felhasználhatja azokat. A legjobb alkotásokat CD-n népszerűsítik, amelyből az alkotók részére is biztosítanak egy példányt. A Pályázó tudomásul veszi továbbá, hogy amennyiben személyiségi vagy szerzői jogok vonatkozásában harmadik személynek a fotókkal kapcsolatban bármilyen kifogása felmerülne, az ezzel kapcsolatos felelősség őt terheli. Háromtagú zsűri választja ki a nyerteseket, illetve azt a 20 alkotót, akinek munkájából kiállítást rendezünk. A kiállítási anyagok előhívását a Tchibo vállalja. A kiállításra bejutott Pályázótól CD-n bekéri 300 dpi felbontásban, jpeg formátumban, 3000×2000 pixelben a pályamunkát. A Pályázó tudomásul veszi, hogy a szakmai zsűrinek joga van a kizáráshoz, amennyiben tudomására jut bármilyen szabálytalanság. A szakmai zsűri díjazással és helyezéssel kapcsolatos döntéseit minden Pályázó elfogadja. A szakmai zsűri helyezései mellett, a közönség is kifejezésre juttathatja tetszését a www.tchibo.hu oldalon és leadhatja szavazatát a zsűri által már megszűrt 50 legjobb kép valamelyikére. A szavazás eredményeként közönségdíjat is kiosztunk. A zsűri döntése alapján az első helyezett Pályázót nettó 85.000 Ft; a második helyezett Pályázót nettó 65.000 Ft; a harmadik helyezett Pályázót nettó 50.000 Ft jutalom illeti. A közönségdíjas Pályázót 30.000 Ft értékű vásárlási utalványt kap, amelyet a Tchibo üzletekben vásárolhat le. A szavazók között három darab 5.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsolunk ki.
A nevezési lap letölthető: www.mafosz.hu.
A nevezési lapot aláírva a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége címére kérjük beküldeni: 1011 Budapest, Corvin tér 8.
A pályázat teljes terjedelmében a www.tchibo.hu honlapon is olvasható.
Pályázati naptár:
Beküldési határidő: 2009.április.15.
Zsűrizés: 2009.április 20-ig.
Értesítés: 2009.április 22-ig kizárólag e-mailben!
Díjátadás, kiállítás megnyitó: 2009.május 23. 10.óra; 1011 Bp. Corvin tér 8
A kiállítás június 5-ig tekinthető meg.
(*A Tchibo Budapest Kft dolgozói és azok közvetlen hozzátartozói nem vehetnek részt a pályázaton.)
*
*

Digitális és filmes fotóiskola – fotótanfolyam
Az utóbbi időben a fotózás széles körben elterjedt hobbivá vált. Szinte minden háztartásban van már digitális fényképezőgép. A megfelelő tudás megszerzése és a fortélyok ismerete nélkül azonban önmagában a felszerelés és az ambíció is kevésnek bizonyulhat. Fotóiskolánkban a hazai fotósélet kiválóságai, elismert fotográfusok szakavatott útmutatásával sajátíthatják el a digitális és filmes fotózás technikáját.

Kiket várunk?
A teljesen kezdőktől a gyakorlottabb fotózni vágyókon át bárki jelentkezhet, beleértve azokat is, akik évek vagy akár évtizedek óta fotóznak, és a tudásukat akarják tökéletesíteni.
Akadhatnak, akik nem rendelkeznek még felszereléssel, talán nincs elég információjuk a gépvásárláshoz, számukra a képzés idejére díjmentesen biztosítunk fényképező-gépeket.

Milyen gépekkel dolgozunk?
Alapvetően digitális tükörreflexesekkel, ezekkel kiváló minőségű felvételek készíthetőek. Ha még többet szeretnénk kihozni a képalkotás adta lehetőségekből, akkor érdemes ún. középformátumú filmekkel, gépekkel fotózni, így típustól és képmérettől függően akár 40 megapixeles képeket is rögzíthetünk.

Fotó-oktatási módszerünk
Az elméleti háttér mellett sokrétű gyakorlati képzést biztosítunk kiválóan képzett, a fényképezést művészi fokon gyakorló, segítőkész szakemberek segítségével.
A tanfolyami foglalkozásokon felül fakultatív jelleggel folyamatos konzultáció zajlik néhány fős csoportokban, ami a számos tanfolyami anyag feldolgozásában hasznos segítséget nyújt.
Az előadásokat keddenként 18:30-tól tartjuk, a gyakorlatokat egyéni jelentkezés alapján szombaton és vasárnap, alkalmazkodva a hallgatók időbeosztásához.
A foglalkozások után az oktatók készséggel állnak rendelkezésre a felmerülő kérdések megvitatására.

Az előadásokat és gyakorlatokat minden szakterületről a hazai fotográfia jeles képviselői tartják:
Szandelszky Béla az Associated Press Hírügynökség fotóriportere, a Magyar Sajtófotó Pályázat különdíjasa
Dezső Tamás fotográfus, riportfotós , a World Press Photo 2006 nemzetközi fotópályázat nyertese
Nagy Gy. György természetfotós , az Év Természetfotósa pályázat többszörös díjazottja, rengeteg hazai és nemzetközi természetfotós verseny nyertese
Tüdős Balázs nyomdai mérnök, kiadványszerkesztő (DTP) specialista
Körmendi Imre műtermi fotográfus, tárgy- és ételfotós
Szüts Miklós festőművész, fotográfus, művei megtalálhatók az összes nagyobb köz- és magángyűjteményben Magyarországon
Máthé András fotóművész, a debreceni Tanítóképző Főiskola tanára
Díner Tamás fotográfus
Korniss Péter Kossuth-díjas dokumentarista fotográfus
Fotóoktatási helyszínek:
Előadások és néhány gyakorlat:
Józsefvárosi Kulturális és Sport Kht. (Orczy Park)
VIII. ker. Orczy út 1.
A Belvárostól pár percnyire, elérhető a 3-as (kék) metróval, a Nagyvárad téri megállótól egy perc alatt gyalog.
Autóparkolási lehetőség kamerával őrzött parkolóban.
Vidéki tájvédelmi körzetek

Budapesti fotóműtermek

Számítástechnikai labor
A fotótanfolyam kezdete: 2009. február 24. 18:30

Előadások és gyakorlatok:
A címek után rövid ízelítők a teljesség igénye nélkül, a gyakorlatok vastaggal szedve:
1. Fotóművészeti előadás
Világhírű fotográfiák elemzése a narratíva és a fotók minősége tekintetében.
2. Képszerkesztés, képkivágás, kompozíció, képszerkesztési szabályok. Lehet természet- portré-, tárgyfotó, vagy akár hétköznapi esemény.
3. Életképek, képriport fotózása, ellesett portré, dokumentarista fotó.
4. Színterek, színek alkalmazása, színhelyesség, megjelenítő eszközök (monitor, nyomtató), kalibrálás, kiadványszerkesztés.
5. Sport- és akciófotózás.

6. Kreatív fotózás a fotóstartozékok használatával.

7. Alapvető retusálás, képbeállítási technikák elsajátítása Photoshop programmal I.
RAW és jpeg formátumok szerkesztése, alapvető képbeállítási funkciók, élesítés stb.

8. Alapvető retusálás, képbeállítási technikák elsajátítása Photoshop programmal II.
Minőségi fekete-fehér képek készítése, web-re alkalmazás, szűrők, képi effektek.

9. A fényképezőgép kezelése és beállításai.
10. Portréfotózás előadás I.
A portré története, arctípusok-karakterek, művészi anatómia, portrévilágítás, portré szabadban.
11. Portréfotózás előadás II.
Zsánerkép, művészportré, természetes fények használata, modellfotó professzionális portréműteremben, portrékészítés lehetőségei otthon, kevésbé eszközt és felszerelést igénylő módon.

12. Modellfotó, portréfotó műteremben.
Modellek fotózása professzionális műteremben stúdióvakukkal, fényterelőkkel sminkes és fodrász közreműködésével.

13. Haladó retusálási munkák Photoshop programmal.
Címlapfotón modell alkatának utólagosan megváltoztatása, karcsúsítása, fogfehérítés, vörösszem-effektus utólagos javítása, bőrhibák és szem alatti karikák eltüntetése stb.

14. Képértékelési gyakorlat a fotóművész szemszögéből.

15. Csendélet- és ételfotózás műteremben.
Miből áll egy profi műterem? Milyen felszerelések kellenek és hogyan használjuk őket?
A világítástechnikai demonstráció után egy izgalmas tárgykompozíció, csendélet, illetve egy terített asztal étellel megörökítése nagyfelbontású filmre és digitális hátfallal.
16. Egy teljes képalkotási és retusálási folyamat menete, munkafolyamata és panorámafotózás.
(A fotó születésétől végigkísérve a kép utóélete, mivel lehet szebbé, tökéletesebbé tenni egy fotót utólagos képfeldolgozással, legyen szó alapvető szín- és egyéb képbeállításokról), akár a kép jelentősebb megváltoztatásáról, vagy épp művészi hatások eléréséről.
Miként lehet a kész, kiretusált képből szép nyomatokat készíteni, milyen hordozókra lehet és érdemes nyomtatni, melyiknek milyen lesz a hatása?

17. Általános képértékelési gyakorlat.
18. Természetfotózás elmélete I.
Növények, állatfajok és egyéb élőlények előfordulása, ismerete. Alkalmazkodás a természethez, az időjáráshoz.
19. Természetfotózás elmélete II.
Fények használata a szabadban , a téma megvilágítása kültéren, les-sátor felállítása, álcázás, trükkök és általában véve a felszerelés használata természetfotózáskor.

20. Természetfotózás tájvédelmi körzetben I.
Fotózás vizes élőhelyen, tájképfotózás, rétek, állatok, virágok, makrofotózás.

21. Természetfotózás tájvédelmi körzetben II.
Patak, vízesések, források, vízimadarak, hüllők, madárraj és egyéb látványosságok naplementével, makrofotózás.

22. Természetfotó képértékelési gyakorlat.
23. Hívás, nagyítás, fotólabor, digitális nyomtatás.
(Elmélet és gyakorlat, hogyan hívjunk elő és nagyítsunk otthon, vegyszerek használata, analóg nagyítás és digitális nyomtatás.)
24. Portré készítése, épületek és interior fotózása.

A képzésről
• az elméleti képzés kb. 40 óra (12 alkalom), közös foglalkozásokon
• a gyakorlati képzés kb. 55 óra (12 alkalom), a műtermi foglalkozásokra kiscsoportokban (5-6 fő) kerül sor, illetve kültéren, többnyire 8-10 fős csoportokban

Amit ezért nyújtunk:
• színvonalas elméleti és gyakorlati képzés
• igény esetén a felszerelés biztosítása, beleértve digitális és filmes fényképezőgépet, objektívet valamint egyéb fotós tartozékokat egyaránt
• a tanfolyam könyvtárának használata (hazai és idegen nyelvű szakkönyvek , fotóújságok, újságritkaságok)
• fotós tanfolyam keretein felül fakultatív jelleggel kiscsoportos konzultációk
• ismerjük a legtöbb értékesítési csatornát, folyamatos vásárlási tanácsokkal segítjük hallgatóinkat (milyen felszerelést, miért, hol érdemes megvenni)
• jegyzet

A képzés zárása:
• a hallgatók a képzés végén oklevelet kapnak
• a legsikeresebb résztvevőknek igény szerint fotókiállítást szervezünk

A tanfolyam díja: 160.000 Ft (tartalmazza az áfá-t). Részletfizetés lehetséges!

Befizetési akció február 3-ig: Amennyiben egy összegben fizet, a képzés díja csak 150.000 Ft.

További információ és jelentkezés:
Csikszenthy Csaba
Tel.: 06-20-390-1560 Egész nap és munkaszüneti napokon is hívható!

E-mail: cs.csaba@interware.hu www.digitalisfototanfolyam.hu

Fotó Spektrum Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 21274-2007
*************************

Fotósélet – 2009. január 26.
A Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus és a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetségének elektronikus hírlevele
Felelős szerkesztő és kiadó: Győri Lajos
Webszerkesztő: Szabó Márta
Szerkesztőség: gyoril@mmikl.hu : Telefonszám: (1) 225-6029; (1), 225-6033;Telefax: (1), 225-6030
Üzenetrögzítő éjjel-nappal: (1), 212-6258, Postacím: MAFOSZ, 1011 Bp., Corvin tér 8.
Archív számok megtalálhatók: www.erikanet.hu (a fényképezőgépre kattintva); a www.mmikl.hu és a www.mafosz.hu weboldalakon. Megjelenik a Nemzeti Kulturális Alap Közművelődési Kollégiumának támogatásával

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,503RajongókTetszik
197KövetőKövetés
771FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles