23.5 C
Budapest
Sunday, April 28, 2024

A Gemenci Erdőért 2007. fotópályázat eredménye

A Gemenci Erdőért Közhasznú Alapítvány fotópályázatot írt ki 2007-ben ismeretterjesztés céljából kiadandó kiadványhoz történő anyaggyűjtés céljából A pályázatban foglaltak értelmében pályázni a Gemenci erdő állat- és növényvilágát bemutató fényképekkel lehetett. A kiírás szerint a fényképek külön-külön, sorozattól és alkotótól függetlenül kerültek elbírálásra.

Az Alapítvány kuratóriumának döntése értelmében a megosztott első helyezést kapott Berta Béla „Nyári bikacsapat”és Dr. Kalotás Zsolt „Hajnal a kopolyán”című pályamunkája. A második helyen Kulcsár Attila és Balázs Bernadett közös pályamunkája, a „Folyékony arany” végzett, míg harmadik Berta Béla „Gemenci bika” című képe lett. Különdíjat ítélt a zsűri Gyarmati Csaba és Thuróczy Balázs 1-1 munkájának..

Az első helyezettek 300-300 ezer forint, a 2. helyezett 150 ezer forint, a harmadik helyezett pedig 100 ezer forint pénzjutalomban részesül. A különdíjjal jutalmazott alkotók számára a Gemenc Zrt. ajánlott fel jutalmat.

A fotópályázatra beérkezett legjobb pályamunkákból a Gemenci Erdőért Közhasznú Alapítvány kiállítást rendez, amely 2007. november 13.- 14 órakor nyílik meg Baján a Duna Szállóban (Szentháromság tér 6.). A kiállítás 2007. december 12-ig tekinthető meg.

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
700FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles