14 C
Budapest
Monday, April 29, 2024

Tükörreflexes digitális a Nikon-tól – D70

A kezdőktől a tapasztalt hobbifotósokig, rendkívül széles körű érdeklődésre számító D70 segítségével a fotográfusok könnyűszerrel átültethetik a digitális technikát meglévő fényképezőgép-rendszereikre. Az új modell egyedülálló szolgáltatásokat és izgalmas Nikon tükörreflexes technológiát nyújt, amely felülmúlja a digitális tükörreflexes fényképezőgépek gyorsan fejlődő piacán megtalálható más termékeket, és rendkívüli értéket képvisel, mivel vonzó áron ötvözi az analóg tükörreflexes fényképezőgépek könnyű kezelhetőségét a kiváló digitális képminőséggel.

A D70 szett formájában, különböző objektívekkel lesz kapható Európában, amelyek közül az egyik a legújabb, nagy átfogású, kiváló minőségű, DX formátumú Nikkor zoomobjektívet fogja tartalmazni.

A D70 jóval több mint 40 AF Nikkor objektívvel lesz tökéletesen kompatibilis, a DX Nikkor objektív-sorozatot is beleértve. Ezt bármely Nikon digitális tükörreflexes fényképezőgép, így a D1X, D1H, D100 és az új nagy sebességű D2H használatával is a képmező teljes, a közepétől a széléig, illetve a sarkokig terjedő tartományában kiemelkedő képminőség elérésére optimalizáltak.

A Nikon jelenleg három DX Nikkor objektívet ajánl a rendkívül széles látószögű leképezéshez:

AF DX Fisheye-Nikkor 10,5 mm f/2,8G ED objektív: 180 fokos látószög
AF-S DX Zoom-Nikkor 12-24 mm f/4G IF-ED: 88 61 fokos látószög
AF-S DX Zoom-Nikkor 17-55 mm f/2,8 G IF-ED: 79 28 fok 50 perces látószög

Darányi Zsolt
Darányi Zsolt
A szerző 2003, a FotoKlikk.hu megalakítása óta ötletgazdája, megvalósítója és főszerkesztője e portálnak. A 2006-ban alapított FotoKlikk a Fotográfiáért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Építészmérnök, grafikus, typográfus, 3 évtizede az IT szektorban keres és fejleszt különleges technikai megoldásokat, most épp az élő közvetítés területén. Bővebben>>

Related Articles

Egy Klikkhez tartozunk!

5,492RajongókTetszik
197KövetőKövetés
701FeliratkozóFeliratkozás

Latest Articles