1 C
Budapest
Friday, December 8, 2023

Visszatekintő videóink

A FotoKlikk videoposztjai az elmúlt 20 év tartalmaiból ...

Nikon Nikkor Z 135 mm F1.8 S Plena – a világ legjobb objektívje?

A fotózással töltött elmúlt majdnem 25 évem során már többször volt szerencsém találkozni olyan objektívvel, amire rá lehetett volna biggyeszteni „a világ legjobbja” titulust, ugyanakkor figyelembe véve számos tényezőt, rá kellett jönnöm, hogy ennek a...

Fókuszban az FFS új tagjai: Cseke Tamás

CSEKE TAMÁS: LOVE LETTER WITH PICTURES AND SOMETIMES WORDS A LOVE LETTER WITH PICTURES AND SOMETIMES WORDS című sorozatom egy kevésbé képzőművészeti indíttatású projekt, inkább a vizuális napló jellemző elemeit veszi fel. Egy szubjektív dokumentációja annak, ami körülöttem történik. Út és identitáskeresés, közösségekbe vágyódás és ezek lehetetlenségének a története, de leginkább a fénykép(ezés) hétköznapokba integrálásának kísérlete.Ez a sorozat tehát rólam szól, valamiről, amit mutatni akarok magamból. Miért? Többen leírták, hogy már mindent lefotóztak. Úgy tenni, mintha állíthatnánk újat: értelmetlen, de felismerni ezt, és ennek fényében folytatni a tevékenységet: inspiráló.Elmesélni egy történetet az alapja mindennek. Újabban minél extrémebb, annál érdekesebb a narratíva, és elfelejtünk odafigyelni a leghétköznapibb dolgokra. Minél unalmasabbnak látunk egy sorozatot, annál többet megtudhatunk magunkról.Asszociatív kirakós. Itt mindenki az, akinek látni akarjuk.

Tibi és a csokigyárak – Gokka kockacukor, Csilla szelet és csokoládételefon

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy milyen ízű az idei „Év szaloncukra”, két napja majszolhatjuk a Mikulástól kapott édességeket, már ha nem felejtettük el kitenni az ablakba a csizmánkat, és jövő héten mutatják be a mozik a Charlie és a csokigyár előtörténetéül szolgáló Wonka című látványos hollywoodi kalandfilmet. Csoda-e, ha csak a csokin jár az eszünk?

Videó kategóriák