Miért a FotoKlikk? – Médiaajánlat

A FotoKlikk az egyik legjelentősebb magyarországi professzionális fotográfiai portál.

A FotoKlikk szakszerű és bőséges tartalmat nyújt a fotográfiával bármilyen szinten kapcsolatba kerülő, internet-használó személyeknek.

A FotoKlikk egyedi és különleges szerkesztői rendszerét használva, a felhasználók interaktívan kapcsolódhatnak közösségi oldalakon megjelenő tartalmakhoz, s aktívan közreműködhetnek az érdeklődésükhöz kötődő oldalak szerkesztésében.

A FotoKlikk lehetőséget nyújt a magyar fotográfusok számára portfoliójuk publikálására.

A FotoKlikk a legjobb internetes médium a fotográfiához bármilyen szinten kötődő cégek és vállalkozások hirdetéseinek hatékony közzétételére!

A rendszeres pályázati közvetítések mellett a Fotoklikk egész évben folyamatos tájékoztatást nyújt a fotográfiai élet eseményeiről. A minőségi termékek forgalmazói és a fotográfiai szolgáltatók igényes és hozzáértő szakmai közönség előtt mutatkozhatnak be oldalunkon. Örömmel vennénk, ha Ön is csatlakozna partneri programunkhoz, így egész évben naponta több ezren értesülnének az Önök cégével kapcsolatos hírekről, eseményekről, akciókról, emellett cikkek közlésére, szakmai fórum indítására is lehetőséget biztosítunk, melyről az alábbi címre kattintva tudhat meg többet.:

Partneri ajánlatunk: folyamatos jelenlét és számos egyéb promóciós lehetőség

Egyedi hirdetési ajánlat: Folyamatos vagy időszakos reklám a honlap különböző részein és/vagy specifikus témakörökben, a tarifatáblázatban olvasható módon