Hirdetés

Mi ez az oldal? A Fotoklikken olvasható megannyi szöveges tartalom (több mint 20,000 poszt) címkézésre került, kézzel, nagy munkával (több mint 2200 címkénél tartunk) felcímkéztük az embereket, szervezeteket, eseménysorozatok egy részét, amit a rendszer automatikusan kibővít az archívum szövegeiből. Az oldalon az alábbi címkéhez kapcsolt tartalmakat láthatjuk, vegyesen megjelenítve. Ezeket az információkat, tematikus csoportosításban, kiegészítve eseményekkel az életút oldalakon van lehetőségünk megjeleníteni, egyedileg szerkesztve.

Apáti-Tóth Sándor: Talált képek

Helyszín:Bor+Tárlat Borszaküzlet és KisgalériaMiskolc, Rákóczi u. 2.Megnyitja: Kotics József, a Kulturális és Vizuális Antropológia Tanszék vezetője Helyszín:Bor+Tárlat Borszaküzlet és KisgalériaMiskolc, Rákóczi u. 2.Megnyitja: Kotics József,...

Sajtószemle: 2002.10.06. – 2002.10.21.

World Press-fotókiállítás

Apáti-Tóth Sándor: Csöndek

Helyszín: Hevesi Sándor Általános Iskola Galériája(Nagykanizsa, Hevesi S. utca 2.)Megnyitja: Lehota M. János esztéta, egyetemi tanársegédMegtekinthető: iskolanapokon 8-16 óráig Helyszín: Hevesi Sándor Általános Iskola Galériája(Nagykanizsa,...

Fotósélet – 2009. augusztus 6.

Tarka fotókiállítás jegyzőkönyve Készült 2009. július 31-én a Vörösmarty Mihály Általános Művelődési Központban (Bonyhád, Széchenyi tér 2.) A zsűri tagjai: Győri Lajos, Máté Réka fotós, Füller Imre az MTE ügyvezető igazgatója. A jegyzőkönyv vezetője Pálné Szabó Edit. A zsűri értékelte a pályázatra érkezett 224 db fotót, melyet 53 pályázó nyújtott be. A zsűri döntése alapján 93 db kép kerül kiállításra, melyek közül a következő alkotók részesülnek díjazásban:

Fotósélet – 2010. március 22.

Előzetes az Utazás a világ körül, 2010 - Ausztrália és Új-Zéland című fotópályázat eredményéről és kiállításról

Az Eye of Nature 2010. áprilisi fotópályázati eredménye

Az Eye of Nature 2010. április hónapban meghirdetett pályázaton Tóth Sándor Hazafelé című fotója nyerte „A hónap képe” díjat.

A sikeres eredményért a SakerTour Hortobágyi leseinek egyikében nyert madárfényképezési lehetőséget.

A háromtagú zsűri - hivatásos természetfotós, a Természetfotó magazin főszerkesztője és a Fotooktatás fotóiskola vezető tanára, újságíró,természetfotós és fotóművész - véleménye a díjazott képről:

Fotósélet – 2010. május 17.

A 2009-2010-es tanévre meghirdetett Országos Diák Fotópályázat eredményei A pályázat meghirdetésében és a kiállítás megrendezésében együttműködő partnerek: Magyar Művelődési Intézet és Képzőművészeti Lektorátus, Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége, Magyar Fotóművészek Világszövetsége.

A Magyar Fotográfia Napja: események országszerte

A MAGYAR FOTOGRÁFIA NAPJA: 2010. AUGUSZTUS 29. A Magyar Fotográfia Napja alkalmából központi megemlékezést tart a Magyar Fotóművészeti Alkotócsoportok Országos Szövetsége, amely egyben a...

Sajtószemle: Apáti-Tóth Sándor

Nagykanizsa - A Hevesi Sándor Általános iskola galériájában tegnap ünnepélyes keretek közt nyílt meg fotóművész Csöndek című kiállítása. A ceglédi születésű alkotó fekete-fehér képei Tokió, Brüsszel, Párizs, Bordeaux és London kiállítótermei után most Nagykanizsán is megtekinthetők, március végéig.

(2007.03.02. - Zalai Hírlap)

Fotósélet – 2010. augusztus 23.

Kiállítások, események, meghívók A ceglédi fotós hagyományok igen hosszú múltra tekintenek vissza. Ennek köszönhetően a Magyar Fotográfia Napja alkalmából ebben az évben négy városi helyszínen rendeznek kiállítást a városban. A Kossuth Múzeum „ FÉNYKÉPÉSZEK ÉS MŰTERMEK 1877-2010” című tárlatát az intézmény gazdag fotógyűjteményéből állították össze. Nemcsak a ceglédi műtermekben készült fotográfiák, hanem a fényképezéshez használt régi eszközök is láthatók a bemutatón. A kiállítást fotóművész nyitja meg 2010. augusztus 29-én délelőtt 10 órakor.