15.6 C
Budapest
szombat, szeptember 19, 2020
Hirdetés

Mi ez az oldal? A Fotoklikken olvasható megannyi szöveges tartalom (több mint 20,000 poszt) címkézésre került, kézzel, nagy munkával (több mint 2200 címkénél tartunk) felcímkéztük az embereket, szervezeteket, eseménysorozatok egy részét, amit a rendszer automatikusan kibővít az archívum szövegeiből. Az oldalon az alábbi címkéhez kapcsolt tartalmakat láthatjuk, vegyesen megjelenítve. Ezeket az információkat, tematikus csoportosításban, kiegészítve eseményekkel az életút oldalakon van lehetőségünk megjeleníteni, egyedileg szerkesztve.

Reismann Marian (1911-1991) élete és ritkán látott felvételei – Tőry Klára írása

A Ház Blogon 2012-ben jelent meg A fényképezés nagy alkotói című könyvének online változata, mely a mai napig az egyik legkeresettebb tartalom oldalunkon. Mivel blogunk egyik nem titkolt célja a fotótörténet népszerűsítése és a fotó...

Magyar Fotóművészek Szövetségének tagjai – 2019

A lista forrása az weboldalon található tagnévsora 2019. november 27-én. Frissítve 2019. december 18-án. Tagnévsor: A Fehér Vera ...

Kincses Károly: Rév visszatért

Még húsz-huszonöt esztendővel ezelőtt egyetlen újságíró gyakornok, tejfeles képű fotóriporter suhanc, bakfis sem kérdezte volna meg a Népszabadságnál, olvasva a Budapest melléklet hátsó oldalát, ezt, itt, most, hogy ki az a ?

Kincses Károly: Megidézem Langer Klárát

Fűnyírás közben az embernek kevés dolga van, csak tologatja az izét, próbál új és új strukturákat nyírni a térdigérőbe, hogy ne legyen olyan dög unalmas. És gondolkodik. Két napja én is így, nem másként. Általában persze hülyességek jutnak ilyenkor az eszébe, ritka a kivétel. Két napja véletlenül éppen az volt.