Hirdetés

Mi ez az oldal? A Fotoklikken olvasható megannyi szöveges tartalom (több mint 20,000 poszt) címkézésre került, kézzel, nagy munkával (több mint 2200 címkénél tartunk) felcímkéztük az embereket, szervezeteket, eseménysorozatok egy részét, amit a rendszer automatikusan kibővít az archívum szövegeiből. Az oldalon az alábbi címkéhez kapcsolt tartalmakat láthatjuk, vegyesen megjelenítve. Ezeket az információkat, tematikus csoportosításban, kiegészítve eseményekkel az életút oldalakon van lehetőségünk megjeleníteni, egyedileg szerkesztve.

Sajtófotó 2004 pályázat díjnyertes képei, sorozatai láthatóak az Origo Galériában

Válogatás a Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Magyar Fotóriporterek Társasága által meghirdetett XXIII. Magyar Sajtófotó pályázat díjnyertes alkotásaiból.A pályázatra összesen 266 szerző pályázott,...

Új kiállítás az Origo Galériában: Hajdú D. András: Mayday, Mayday, Mayday

Korábbi kiállításaink teljes terjedelmükben megtalálhatóak galériánk archívumában. Korábbi kiállításaink teljes terjedelmükben megtalálhatóak galériánk archívumában.

Sajtófotó pályázat 2004. – zsűri jegyzőkönyv

Sajtófotó pályázat 2004. - zsűri jegyzőkönyv
2005-02-17

Sajtófotó pályázat 2004.

Zsűri jegyzőkönyv 2005. január 30.

A zsűri elnöke: Féner Tamás

Tagjai:Szabó Gábor

Szigetvári Zsolt
Velledits Éva

A SAJTÓFOTÓ 2007 pályázat eredményei

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Magyar Fotóriporterek Társasága által meghirdetett XXVI. Magyar Sajtófotó pályázatra és kiállításra összesen: 413 szerző pályázott, 9223 db. felvétellel.

A Sajtófotó 2007 pályázat díjazottjai

Nagydíjak

A Magyar Újságírók Országos Szövetségének Nagydíja a legkiemelkedőbb teljesítményért: Díjazott: Hernád Géza, (Magyar Hírlap) "Búcsú a Lipótmezőtől"

Az év fotói 2009

2009-es albumban szereplők névsora:

A XXIX. Magyar Sajtófotó pályázat 2010 eredményei

„Vörösiszappal álmodtam” - vallotta be a képek értékelésének második napján Thomas Szlukovenyi, a XXIX. Sajtófotó pályázat Reuters nemzetközi fotós főszerkesztőjeként edződött elnöke. A Sajtófotó pályázat képei évről évre sajátos válogatás szerinti vizuális összegzést nyújtanak az előző év történéseiről, az idén beérkezett 8548 felvétel is érzékenyen tükrözte, hogy 2010 sokak számára a megrázó tragédiák éve volt.

Az Év fotói 2010 könyv képei

A sajtófotó 2010 fotópályázat képeiből készülő, Az év fotói 2010 könyvbe az alábbi szerzők képei kerültek bele:

PÉCSI JÓZSEF egykor és ma – PARAFRÁZIS fotóművészeti pályázat 2011

A nagy érdeklődésre való tekintettel 12-órával meghosszabbítottuk a leadás határidejét! Az új határidő március 23., szerda, 24 óra! A - ...

Pécsi József ösztöndíjasok beszámoló kiállítása

Kurátor: Nagy Szilvia, a Miskolci Galéria kurátoraA kiállítást megnyitja: , fotográfus Megtekinthető: 2011. március 25 - május 8. Kurátor: Nagy Szilvia, a Miskolci Galéria kurátora A...

A Sajtófotó 2010 kiállítás szerzői

A Sajtófotó 2010 fotópályázat képeiből készülő kiállításon az alábbi szerzők képei kerültek bele (a képek számával):