Hirdetés

Mi ez az oldal? A Fotoklikken olvasható megannyi szöveges tartalom (több mint 20,000 poszt) címkézésre került, kézzel, nagy munkával (több mint 2200 címkénél tartunk) felcímkéztük az embereket, szervezeteket, eseménysorozatok egy részét, amit a rendszer automatikusan kibővít az archívum szövegeiből. Az oldalon az alábbi címkéhez kapcsolt tartalmakat láthatjuk, vegyesen megjelenítve. Ezeket az információkat, tematikus csoportosításban, kiegészítve eseményekkel az életút oldalakon van lehetőségünk megjeleníteni, egyedileg szerkesztve.

naturArt Természetfotó Fesztivál 2018

Világhírű természetfotósok a – Természetfotó Fesztiválon február 17-én!A Magyar Természetfotósok Szövetsége hagyományos idénynyitó Természetfotó Fesztiválján olyan sztárvendégekkel találkozhatnak az érdeklődők, mint Dorin...

naturArt Minifesztivál 2014: Daróczi Csaba – Hajts fejet!

A naturArt Minifesztivált minden évben nagy várakozás előzi meg, már hagyományosan az egyesület legsikeresebb tagjai és vendégelőadók mutatják be munkáikat, számolnak be egyes projektjeikről.

Foto Mozaik 112., 2007. augusztus

A Foto Mozaik legutóbbi száma hamarosan kapható.

Fotó Piac

Börze

Kedvezménykuponok

Terjesztő szaküzletek

Fókuszban

Foto Mozaik 119., 2008. március

Fotó Piac

Börze

Kedvezménykuponok

Terjesztő szaküzletek

Fókuszban

Víz alatt, föld felett

Foto Mozaik 127., 2008. november

Fotó Piac

Börze

Kedvezménykuponok

Terjesztő szaküzletek

Fókuszban

Daróczi Csaba: Köd előttem Köd és a pára. Ez a két meteorológiai képződmény nagyon sok embert ingerel arra, hogy képpé formálja az elé táruló jelenségeket. Vajon miért mozgatja meg az emberek képzeletét ez a látvány? Talán azért, mert a sejtelmes, titokzatos, talányos dolgok mindig különös hatással vannak a szemlélőre. A megfoghatatlan, a szinte elérhetetlen mindenki képzeletét megmozgatja.

Foto Mozaik 139., 2009. november

Fotó Piac

Börze

Kedvezménykuponok

Terjesztő szaküzletek

Fókuszban

Dr. : Alkalmi nagyvadfotózás - ahogy én csinálom

Sajtófigyelő: Magyar győztese is van a Norton Save & Restore nemzetközi online fényképversenynek: Daróczi Csaba a Természet és T

A világ több mint 20 országából közel 17 000 fotó érkezett a Symantec által kezdeményezett, június 1. és július 31. között zajló Norton Save & Restore nemzetközi fotópályázatra. Az amatőr fotósoknak meghirdetett versenyen a Természet és Tájak kategóriában egy magyar fotós, Daróczi Csaba téli napfényben fürdő magányos fát ábrázoló fotója nyerte el a fődíjat.

Természeti Értékeink a TV2 adásában – videomelléklettel

NaturArt fotói a Béres Csepp kommunikációjábanA naturArt tagjai által készített természetfotók láthatók abban a - Béres Csepp által támogatott - minifilm-szériában, amelyet október 1-jétől minden hétköznap este főműsoridőben, az esti Tények híradót követően sugároz a TV2, összesen 55 alkalommal.

Az Év Természetfotósa 2007 eredmények

Az Év Természetfotósa az idén lett, az Év Természetfotóját Haarberg Orsolya készítette (Földöntúli fények).

I. kategória: Kezünkben a Föld 1. Karai Csaba: Repülőgép a Hold előtt 2. : Zavargás

II. kategória: A madarak viselkedése 1. : Karvalybagoly és zsákmány 3. Dr. Horváth Győző: Rendbontó

III. kategória: Az emlősök viselkedése 1. Haarberg Orsolya: Az ugróművész 1. Karai Csaba: Hiéna és flamingó 3. Karai Csaba: Lemurok

Fotósélet – 2008. február 4.

Eredmények - Utazás a világ körül Az Utazás a világ körül című fotópályázatra 4.150 db fénykép érkezett be, 449 pályázótól. A zsűri összesen 1055 alkotást javasol kiállításra 428 alkotótól. A zsűri öt kollekciót kiemelt díjazásra javasol (I-V. helyezettként), anélkül hogy közöttük sorrendiséget állapítana meg. Kiemelt díjazásban részesült: (Budapest), Mészáros Csaba (Budapest), Nagy Tímea (Balatonfüred) Szécsényi Zsuzsanna (Budapest) Wágner Csapó József (Székesfehérvár)