Események betöltése

« Összes Események

VIII. Plantfiekészítő fotópályázat

április 23 @ 08:00 - augusztus 12 @ 17:00 CEST

Indul a VIII. Plantfiekészítő fotópályázat!
A PlantTogether nyolcadik alkalommal, idén 2022. augusztus 12-ig rendezi meg plantfiekészítő fotópályázatát, melynek egyik célja, hogy elkészítsük az ország (mit ország! világ!) legnagyobb virtuális közösségi kertjét!
2020 óta minden eddiginél fontosabbá vált az online összefogás és tapasztalatcsere, a PlantTogether alapítója ezért digitális Balkonkertész képzést is indított, melyben több korábbi pályázó mint inspiráló példa kerül bemutatásra.
A planfiekkel motiváljuk egymást arra, hogy zöldebb, kiegyensúlyozottabb és egészségesebb világot teremtsünk minden döntésünkkel.
Mi az a #plantfie?
A saját magad által nevelt növényeddel (plant) közös “selfie”.
A kép lehet bátor, harsány, szégyenlős, macskás, kreatív, klasszikus, csoportos, kiskutyás, csajozós, paprikás, pasizós, gyerekes, fűszeres, kócos, ökörködő, gasztrobolond, unott, büszke vagy bármilyen!
Ki nevezhet?
Bárki, aki növényt nevel.
Milyen növénnyel lehet nevezni?
Szobanövénnyel, kerted fájával, százholdas napraforgó-tábláddal, magról nevelt fűszereddel, saját termesztésű paradicsomod melett -> bármilyen növénnyel, melynek szerető gondját Te viseled!
Van korhatár?
Nincs.
Hány képpel lehet nevezni?
A válasz kategóriánként más, ezért:
“Plantfie-kategória”:
2 képpel lehet nevezni minden régi és frissen csatlakozó tagnak.
“Egy magocska csodálatos élete” – kollázskészítés:
Készítsd el növénynaplódat egy kollázson! Fotózd le magról nevelt növényed fejlődését, és készíts belőle vidám naplót! A kategóriában nevezők elektronikus oklevélben részesülnek!
A beküldők között kisorsolásra kerül egy 10 növényből álló magcsomag!
“Bobó apó tanítványa” kategória:
A Zöldítők Balkonkertész képzésére jártál? Küldj fotósorozatot a magról nevelésről, balkonkialakításról! A kategóriát kizárólag a képzésrésztvevőknek hirdetjük meg.
“Régi tagok” kategória – fotó+rövid szöveg:
Gyökeret eresztett szívedben a közösség? A korábbi években már minimum 1 alkalommal neveztél a fotópályázaton?
Akkor Neked hirdettük meg a régi tagok kategóriát!
Küldj egy bármilyen fotót, ami kifejezi a növényszereteted, és írj mellé pár sort arról, mi fogott meg a magról nevelésben!
“GREEN HOME OFFICE” kategória:
A korlátozások immár harmadik éve fantasztikus kreativitást váltottak ki a home officeba kényszerült dolgozókból, ezért ez a kategória kifejezetten olyan fotókat vár, ahol látható, hogy az otthoni iroda hogyan varázsolódott lélekemelő, belső kertté.
Egy pályázó mindegyik kategóriában indulhat!
Hogy kell nevezni?
Válaszd ki, mely képekkel nevezel, adj nekik címet, és küldd el a planttogetherisfun@gmail.com-ra.
A fotófileok neve tartalmazza a Te neved és a kép címét is!
A levél tárgya: Nevezés 2022
Figyelem! Bátran használd a #plantfie és #planttogether hashtageket itt vagy az Instán, mert kizárólag az e-mailben küldött nevezéseket számítjuk a versenybe!
Nyeremények:
A zöld nyeremények felajánlóival hamarosan jelentkezünk.
Beérkezési határidő: 2022. augusztus 12. 18h.
A beküldés a Facebook-esemény időtartamával ellentétben FOLYAMATOS!
Sorsolás, díjátadó, örömünnep és a virtuális kert fotókiállításával a nyár végén jelentkezünk! Vagy online vagy offline.
LEGYEN ZÖLDEBB A VILÁG!
A pályázaton részt vevők hozzájárulnak, hogy képüket a szervező közzé tegye online felületein, valamint sajtómegjelenés esetén továbbítsa külső, nonprofit felhasználás céljából.