Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Válogatások – Vikker Zsuzsi fotói

március 17 @ 12:00 - március 28 @ 14:00 UTC

Nem tanultam fotózni, műszaki ember vagyok. Az Ybl Miklós Építőipari Műszaki Főiskolán végeztem mérnökként és ezzel az irányvonallal ma is ezen a pályán dolgozom és Zuglót szépítem immár 18 éve.
A fotózás nagy hobbim, melynek során élvezet meglátni a szemünk elé tárulkozó témát, megmutatni azt és vele együtt az élményt is, amit a fotó elkészítésekor éreztem.
A fotózás mindig egy fajta kikapcsolódás, feltöltődés a számomra a mai napig is. A téma általában ott hever előttünk, csak észre kell venni. Mindent szeretek fotózni, sok téma érdekel, számtalan pillanat, hangulat megérint. Kedvelem a borászat világát, a hangulat ezer árnyalatát és a részletekben rejlő szépséget.
Első kiállításom a Somló Hangja fesztivál rendezésekor, 2010-ben volt, amikor megtiszteltetés volt a felkérés, hogy a Somlón készített képeimből egy kiállítás is gazdagítsa a programot. Ez a kiállítás aztán hozta a többit és immár minden évben megmutathatom a fotóimat az érdeklődőknek. Legtöbb kiállításom Zuglóban kapott helyet, de volt már Dunakeszin és Budapest más kerületeiben is, valamint több éve a Zuglói Polgármesteri Hivatal falai adnak helyet egy állandó kiállításomnak.
A fotó elkészítése egyfajta varázslat, egy-egy üzenet. A fotózás egy olyan művészet, mely lehetőséget teremt a jó és a rossz bemutatására. A fotóimmal a világ szebbik oldalát szeretem megmutatni, melyet a mostani kis kiállításon egy válogatással tárom az érdeklődők elé.
Vikker Zsuzsi
https://www.facebook.com/events/495198068848350/

Részletek

Kezdés:
március 17 @ 12:00 UTC
Vége:
március 28 @ 14:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/495198068848350/

Szervező

Bosnyák könyvtár FSZEK
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Bosnyák könyvtár FSZEK
Bosnyák u 1/a
Budapest, - 1145 Magyarország
+ Google Térkép