Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Útibeszámolók – Jégbe zárva – Grönland és az Arctic Circle Trail

április 20 @ 16:30 - 19:30 UTC

A sorozat előadói, a hivatásos utazók (idegenvezetők, túravezetők) vagy a szinte mindig úton lévők (utazóbloggerek, útikönyvek szerzői) havonta egy alkalommal rengeteg fotóval, videóval színesített előadásukban osztják meg élményeiket, tapasztalataikat, praktikáikat a közönséggel.
április 20., szerda 18.30
Jégbe zárva – Grönland és az Arctic Circle Trail
Előadó: Csutka István, azaz Camino Steve
„Jégmezők, gleccserek, sarkvidéki sivatag(!), hegyek, sziklák, zuhatagos folyók, végtelen mocsarak, szúnyogfelhők és lenyűgöző szépségű természet várt rám, no és az állatok, amelyek teljesen közel engedtek magukhoz, sőt, ők jöttek közel hozzám. Minden zordsága ellenére még soha, sehol nem éreztem ennyire közel magamhoz a természetet.” – mondja Grönlandról Csutka István thru hiker (hosszú távú túrázó), blogger és „mesélő”, akit a világ különböző túraösvényein Camino Steve néven ismernek.
„Grönland nem viccel, és ha nem készülsz fel megfelelően, ha nem tiszteled eléggé, könnyen bajba kerülsz, és sajnos tragikus pillanatai is voltak utamnak, amelyek azonban megtanítottak arra, hogy milyen felelőssége van egy bloggernek abban, hogy mit és miképpen ír le, mutat be, és ez mennyire áll közel a valósághoz. Vannak ugyanis, akik súlyos árat fizetnek egy-egy blogger szenzáció- és likehajhász bejegyzései miatt.
Grönland a Föld legnagyobb szigete, amelyet délen szel keresztül az Északi-sarkkör. Erről kapta nevét az Arctic Circle Trail, amelyet első magyarként teljesítettem.
Az előadáson megosztom veled minden tapasztalatomat és élményemet, és elviszlek egy olyan varázslatos, megfagyott világba, amelyet most még valóban lehet járatlan útnak nevezni.”
Honlap: www.caminosteve.hu
Instagram: https://instagram.com/camino_steve/
Facebook: https://www.facebook.com/Gondolatbonbonok/
Jegyár: 1200 Ft
Nyugdíjas/diák/pedagógusjegy: 900 Ft, terézvárosi lakosoknak: 600 Ft
Jegyvásárlás az Eötvös10 jegypénztárában és a jegy.hu-n (a kedvezményes jegyeket csak a helyszínen, lakcímkártya felmutatásával lehet megvásárolni.)
Információ: Szebellédi Erzsébet +36-1/690-0995; szebelledi@eotvos10.hu
https://www.facebook.com/events/1419158811871530/

Részletek

Dátum:
április 20
Időpont:
16:30 - 19:30 UTC
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
https://www.facebook.com/events/1419158811871530/

Szervező

Eötvös10
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Eötvös10