Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Új Perspektívák a Fotográfiában – Radisics Milánnal

2019, május 30 @ 17:00 - 18:00 CEST

n

Tárlatvezetést tart Radisics Milán – MÚOSZ-nagydíjas fotóművész a VIZEK-FORMÁK-FÖLDÜNK című kiállításán, amelyen az új perspektívák jelentőségéről tudhatunk meg többet az absztrakció és a dokumentum határán mozgó műalkotásokon keresztül.

Időpont: 2019. május 30. 17 óra
Helyszín: Tér-Kép Galéria – 1014 Budapest, Krisztina krt. 83-85.

++++++++++++++
A kiállításon látható képekből álló sorozat elnyerte az idei Sajtófotó pályázat MÚOSz Nagydíját, és az ameriaki Sajtófotó pályázaton is bekerültek a világ 6 legjobb sorozata közé a Természet és tudomány kategóriában.

++++++++++++++

A Water.Shapes.Earth a Föld vízi útjainak evolúcióját kutatja.

Az olvadó gleccserektől a száraz folyómedrekig a festői mocsarokon keresztül, új perspektívában megmutatva a víz sokszínűséget és fontosságát a klímaváltozás arcain keresztül. Kezdve Izlandtól, 11 országon keresztül utazva vizsgáltam a zsugorodó gleccsereket és a folyók fonódását, különös figyelemmel a virágzó tavak, folyók és patakok iránt. A narratíva folytatódik a víz és a szárazföld találkozásánál, a lagúnáknál és a mocsarakban, még mielőtt az ember lenyomata rákerülne ezekre a területekre. Hogy teljes legyen a kör, végül eljutunk a kiszáradt vízfolyásokig, folyómedrekig – amelyek a területen található terményföldektől válnak felismerhetővé – baljós pillantást vetítve arra, mi vár ránk, ha a víz teljesen eltűnik.

A Water.Shapes.Earth projekt reményeim szerinti egy új perspektívát mutat és meghökkentést vált ki a közönségből. Felhívja a nyilvánosság figyelmét arra, hogy szembe kell néznünk a környezetünkben véghez vitt pusztító magatartásunkkal.

A projekt weboldala: www.water.shapes.earth

+++++++++++++++

https://www.facebook.com/events/271045073691992/

Részletek

Dátum:
2019, május 30
Időpont:
17:00 - 18:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/271045073691992/

Szervező

Tér-Kép Galéria
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Tér-Kép Galéria