Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Think Tank Photo 2013 – ünnepélyes díjátadó november 16-án

2013, November 16 @ 14:00 - 15:30 CET

Free
tt.png

November 16-án 13 órakor kerül sor a “Be Ready Before The Moment” fotópályázat ünnepélyes díjátadójára. A Think Tank Photo nagy érdeklődéssel kísért első fotópályázatán 279 pályázó 1756 pályamunkával indult. Az öttagú zsűri 2545 képet értékelt az online előzsűrizés során, és október 26-án döntött a legkreatívabb valóság- és fantázia-képek készítőiről. Ezt a döntést ismerhetik meg a díjazottak most szombaton a Benczúr Hotelban rendezett díjátadó ünnepségen, az érdeklődők pedig az online közvetítést követve.
November 16-án 13 órakor kerül sor a “Be Ready Before The Moment” fotópályázat ünnepélyes díjátadójára. A Think Tank Photo nagy érdeklődéssel kísért első fotópályázatán 279 pályázó 1756 pályamunkával indult. Az öttagú zsűri 2545 képet értékelt az online előzsűrizés során, és október 26-án döntött a legkreatívabb valóság- és fantázia-képek készítőiről. Ezt a döntést ismerhetik meg a díjazottak most szombaton a Benczúr Hotelban rendezett díjátadó ünnepségen, az érdeklődők pedig az online közvetítést követve. A nyertes képeket Eifert János, a zsűri elnöke méltatja, a fotográfiai kreativitásról Dozvald János fotóművész osztja meg gondolatait a nézőkkel.

A közönségszavazás november 15-ig folytatódik az alábbi címen:
https://www.facebook.com/ThinkTankPhotoHungary/app_276686432417366

Közvetítés:

Az eseményeket a technikai lehetőségek függvényében felvesszük és közvetítjük is. A felvett anyag vágásáig az anyagok vágatlanul is megtekinthetők a közvetítési minőségben akár telefonon, tableten is, a közvetítés ideje alatt a felvételek visszatekerhetők.
A vágás utáni felvételeink megnövelt minőségben itt láthatók.

Amennyiben értesítést szeretnél kapni hasonló közvetítésekről, úgy nyomd meg a Follow gombot és regisztrálj a livestream rendszerébe!

A regisztrált Livestream felhasználók a követett eseményeikről csak egy levelet kapnak minden közvetítés elindulásakor, tehát igen ritkán.

Details

Date:
2013, November 16
Time:
14:00 - 15:30 CET
Cost:
Free
Event Tags:
,