Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Termalfurdo.net fotópályázata

2009, June 4 @ 18:00 - 2009, September 18 @ 18:00 UTC+0

Free
logo.jpg

Készítsen képeket fürdőélményeiről – ősszel nyerhet velük!Portálunk 2009-ben is fotópályázatot hirdet, amelyre magyarországi termál-, gyógy- vagy élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel lehet jelentkezni. Érdemes odakészíteni a fényképezőt a strandcuccok közé, mert lehetséges, hogy ősszel értékes nyereményre váltódnak a nyári élmények.

A jól elkapott pillanatok nyereményre válthatóak

Készítsen képeket fürdőélményeiről – ősszel nyerhet velük!
Portálunk 2009-ben is fotópályázatot hirdet, amelyre magyarországi termál-, gyógy- vagy élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel lehet jelentkezni. Érdemes odakészíteni a fényképezőt a strandcuccok közé, mert lehetséges, hogy ősszel értékes nyereményre váltódnak a nyári élmények.

A jól elkapott pillanatok nyereményre válthatóak

Ehhez persze arra is szükség van, hogy a képeket portálunk látogatói magas pontszámmal értékeljék. A beküldött képeket októberben szavazásra bocsátjuk, a legnépszerűbb képek beküldői értékes nyereményekkel lesznek gazdagabbak.
Ha tehát még nincsenek fürdős képei, Ön előtt áll még az augusztus, hogy készítsen néhányat.

Milyen képekkel lehet részt venni a fotópályázaton?
Magyarországi termálfürdőben, gyógyfürdőben, élményfürdőben, aquaparkban készült képekkel. Annak, hogy ilyen helyen készültek, lehetőleg ki kell derülni a képekről.


Hogyan lehet beküldeni a képeket?

Hogy pontosak legyünk, a képeket nem beküldeni, hanem feltölteni lehet.
Az erre a célra létrehozott oldalon először galériákat lehet létrehozni, majd ezekbe lehet feltölteni a képeket.
Ide kattintva töltheti fel a képeket.


Ki vehet részt a fotópályázaton?

Bárki.
Az egyetlen feltétel, hogy a képek feltöltéséhez regisztráció szükséges.
Azon látogatóink képeit is várjuk, akik korábban már részt vettek a fotópályázatunkban, az egyetlen kérésünk, hogy olyan képekkel nevezzenek, amelyekkel eddig nem vettek részta játékunkban.


Meddig lehet a képeket feltölteni?

A képeket 2009. szeptember 19-én, szombaton 14.00 óráig várjuk.


Hogyan dől el, kik lesznek a nyertesek?

Azaz hogyan dől el, ki gazdagodhat wellness élményekkel.
A feltöltött KÉPGALÉRIÁKAT 2009. október 1. és 2008. október 31. között szavazásra bocsátjuk.A portál látogatói 1-10 pontot adhatnak azokra a galériákra, amelyek elnyerik a tetszésüket.
A szavazáshoz – ahogy a képek feltöltéséhez is – regisztráció szükséges. Egy felhasználó egy galériára egyszer szavazhat.
Szeretnénk kiemelni, hogy a szavazás nem egy-egy képre, hanem képgalériákra történik majd.

Jó képek készítéséhez nem muszáj nagy fürdőbe látogatni

Miért érdemes képeket beküldeni?
A szavazás lezárultakor legtöbb ponttal rendelkező képgalériák nyerik a fotópályázatot.
A többes szám használata nem véletlen. A tervünk az, hogy – az eddigiektől eltérően – nem csak az első helyezett nyer, hanem több díjazott lesz. Ezt indokolja az is, hogy az első helyért mindig erős volt a verseny, de szerkesztőségünk véleménye szerint az első 3-4 helyezett közül bárki megérdemelte volna a győzelmet.
A szándékunk az, hogy az első, második és további díjakat nem fogjuk előre meghatározni, hanem azok közül a helyezések sorrendjében válogathatnak a játékosok. Előreláthatólag az első 3 helyezett kap majd díjat. Közülük egyvalaki biztosan a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior-ban tölthet majd 2 éjszakát másodmagával. A további nyereményekről augusztus második felében adunk tájékoztatást, de annyit már elárulhatunk, hogy nagy valószínűséggel további wellness hotelekbe szóló utalványokat lehet majd nyerni.
Véleményünk és tapasztalatunk szerint azoknak a galériáknak van esélyük a győzelemre, amelyekben a képek
• Viccesek, vagy
• aranyosak, vagy
• szépek
Illetve ezek tetszőleges kombinációja.


Hány képet lehet feltölteni?

Egy felhasználó legfeljebb 3 galériát és galériánként legfeljebb 10 képet tölthet fel.
A célunk az, hogy a fotópályázatot a minőség jellemezze a mennyiség helyett, azaz, hogy a beküldőket arra ösztönözzük, hogy válogassanak a képeik között.
Meggyőződésünk azonban, hogy ez találkozik a fotópályázat résztvevőinek érdekeivel, hiszen – ahogy feljebb írtuk – a szavazás galériákra történik majd.
• Érdemes tehát jól kiválogatni a képeket, hiszen néhány kiváló kép mellé társuló kevésbé jó képek ronthatják a galéria összhatását.
• Az eddigi szavazások azt példázzák, hogy voltak olyan beküldők, akik küldtek be kiváló képeket. Ezek mellé sok esetben egy-egy galérián belül gyengébb minőségűek is párosultak, vagy a sok hasonló kép unalmassá vált, így viszonylag kevés szavazatot kaptak. Míg azok, akik kevesebb, de viszonylag jó képet küldtek, előkelő helyen végeztek.


Milyen képeket NEM fogadunk el?

• Amelyek NEM magyarországi termálfürdőben, gyógyfürdőben élményfürdőben, aquaparkban készültek, vagy ez nem derül ki valamilyen módon a képről.
NEM fogadunk el élővizek partján, pl. balatoni strandon készült felvételeket sem.
• Amelyek közízlést, közerkölcsöt sértenek vagy közlésük valamilyen oknál fogva törvénybe ütközik
• Amelyek a fürdők honlapjáról, illetve más honlapokról származnak.
• Amelyek a Termalfurdo.net 2006-os vagy 2008-as fotópályázatában már szerepeltek.


Összefoglalva:

Önnek nincs más dolga, mint néhány jó képet készíteni egy vagy több magyarországi termál-, gyógy-, vagy élményfürdőben, aquaparkban – vagy a már meglévőkből válogatni – azokat a megadott oldalon keresztül feltölteni.
Amennyiben a portál látogatói úgy gondolják, hogy a beküldött képgalériák közül az Öné a legjobbak között van, és ezt pontokkal kifejezésre is jutattják, Öné lesz a nyeremények egyike.

Details

Start:
2009, June 4 @ 18:00 UTC+0
End:
2009, September 18 @ 18:00 UTC+0
Cost:
Free
Website:
http://termalfurdo.net/index.php?p=fotopalyazat