szombat, október 23, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tengeri kalandok “saroktól sarokig…” – Virtuális Kulturális Túra

május 19 @ 18:00 - 19:30 CEST

VALÓS IDEJŰ ONLINE ELŐADÁS
Tengeri kalandok “saroktól sarokig…”
Kuti István világutazó előadása
…no persze nem az egyik utcasaroktól a másikig, hanem az Északi Sarktól a Déliig!
Ha tengeri hajósutakról beszélünk, az emberek többségének a mediterrán, illetve a karibi hajóutak jutnak elsőként eszébe, pedig a hajótársaságok olyan különleges útvonalakra is indítanak „expedíciókat”, mint az Antarktisz, Grönland vagy éppen a Spitzbergák. „Mellesleg” egy-egy ilyen utazáson megismerkedhetünk a norvég vagy a chilei fjordokkal, barátságos újfundlandi településekkel, átkelhetünk a Horn-fokon, áthajózhatunk az északi sarkkörön vagy éppen a Lofoten-szigetek ejtenek majd ámulatba bennünket.
Kissé talán túlzás, de ezért is került az előadás címébe a „saroktól-sarokig”: kicsit járunk majd délen is, északon is, s majdnem eljutunk mindkettőnek a „legsarkáig”. Aktuális virtuális túránk ezeket a ma már a nagyközönség számára is aránylag könnyen meglátogatható, de még így is különlegesnek számító helyszíneket és útvonalakat mutatja be a teljesség igénye nélkül. Tengerre fel!
Előadónk, Kuti István így vall magáról: „Eddig 156 országban jártam, így talán nem meglepetés, hogy az utazás a szenvedélyem. Azon szerencsések közé tartozom (bár az elmúlt 14 hónap azért árnyalja ezt a szerencsét), akiknek a munkájuk egyben a hobbijuk is, vagy fordítva: a hobbijuk a munkájuk. Számos kedvenc desztinációm van, amelyek közül sok bukkan majd fel az előadásban.”
Helyszín: Zoom (a jelentkezés során kapott linkkel)
Részvételi díj: 1500 Ft/fő
További információk es jelentkezés: www.yestravel.hu/virtualis-turak
https://www.facebook.com/events/346993733647763/

Részletek

Dátum:
május 19
Időpont:
18:00 - 19:30 CEST
Esemény kategória:
https://www.facebook.com/events/346993733647763/

Szervező

Yes Travel – Utazni jóóóóó
E-mail:
noreply@facebookmail.com