Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Szellemkép Alapítvány – ösztöndíjpályázat

2021, december 7 @ 08:00 - 2022, január 20 @ 17:00 CET

” TANULJ FOTOGRÁFIÁT ÖSZTÖNDÍJJAL A SZELLEMKÉP SZABADISKOLÁBAN!

A Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázatot hirdet a Szellemkép Szabadiskola 2022 februárjában induló fotográfus képzéseire. A pályázat beadására 2022. január 20-ig van lehetőség, a sikeresen pályázók elnyerhetik az alapítvány 50 vagy 25%-os tandíj-támogatását. A tandíj-támogatást legfeljebb három személynek ítéli oda az alapítvány.

A pályázat feltétele egy 12-18 képből álló portfólió, továbbá szakmai önéletrajz és motivációs levél beküldése.
A képeket kidolgozott módon, de nézőkép méretben, max. 500 kb-os, jpg formátumú file-okban vagy pdf-ben kell megküldeni. (Fotómegosztó oldalak linkje nem elfogadott).
A pályázathoz csatolni kell egy rövid –A4-es oldalnyi – bemutatkozást, illetve pályakép leírást (a pályázó céljai, tervei, képzéssel kapcsolatos elvárásai) docx vagy pdf formátumban.
A pályázatban meg kell jelölni, hogy a pályázó melyik évfolyamra szeretne jelentkezni (kezdő I.évfolyam, vagy haladó II.évfolyam), a beadott munkák értékelése ehhez mérten történik.
A portfóliót úgy kell összeállítani, hogy az anyag alapján legyen jól felmérhető a pályázó szakmai felkészültsége, a műfaji preferenciája és reprezentálja a jelentkező fotográfiai érdeklődését. Egyaránt küldhető be fekete-fehér és színes anyag is, akár mindkettő.
A pályázaton nem vehet részt az, aki már a Szellemkép Szabadiskola tanulója.
A pályázat benyújtása egyben jelentkezést is jelent az iskolába. Az ösztöndíj másra át nem ruházható és vissza nem vonható.

A pályázókat a kiértékelés után az iskola levélben értesíti ki.

A pályázati anyagokat a szellemkep@gmail.com címre kell megküldeni (A levél tárgya: Szellemkép Alapítvány ösztöndíjpályázata 2022).

További információ:
szellemkep@gmail.com
+36-70/637-4953

Details

Start:
2021, december 7 @ 08:00 CET
End:
január 20 @ 17:00 CET
Event Categories:
,
Event Tags:

Venue

Clark Ádám tér 1.
Budapest, - Magyarország