Loading Events

« All Events

Szakmai Nap & Találkozó: Nagy Gábor Sony fotós nagykövettel – Outdoor, adventure, reklámfotózás

July 23 @ 14:30 - 17:30 CEST

🚩 Regisztráció, jelentkezés erre a rendezvényre:

▪️ Itt: https://www.fotoplus.hu/fotoplus-kavezo-sony-nap-nagy-gaborral

———————————————

📷🎥 Fotoplus Kávézó – Szakmai Nap & Találkozó: Nagy Gáborral a Sony nemzetközi nagykövetével | Fókuszban az outdoor, adventure és reklámfotózás / videózás

▪️ Most ezen a napon az outdoore, adventure és reklámfotó / videó kerül majd fókuszba. Természetesen a Sony Magyarország teljes demókészlete itt lesz majd. Sőt, minden bizonnyal egy igazán érdekes, inspiráló, gyakorlati tapasztalatokkal teli előadáson is részt vehetsz…!

Itt lesz Nagy Gábor a Sony nemzetközi nagykövete, világmárkák és turisztikai ügynökségek fotósa. Gábor egy igazán tapasztalt outdoor és adventure fotós, így előadása igazán izgalmas és tanulságos lehet számunkra. Csatlakozz ehhez a programunkhoz…! 🙂

▪️ Nagy Gábor – Workflow & élménybeszámoló

Mi inspirálta, hogy outdoor és adventure fotós legyen? Hogyan kezdte a pályafutását ezen a területen? Milyen tanácsot adna azoknak, akik most szeretnék elkezdeni az fotózásnak ezt a műfaját? Hogyan talál inspirációt a fotózásokhoz? Mik a legfontosabb szempontok, amiket figyelembe vesz egy kép kompozíciójánál? Utómunka?

Milyen felszerelést használ a leggyakrabban a munkái során? Milyen kiegészítőket használ a fotózások során? Van-e kedvenc objektívje, kamera beállítása? Használ-e speciális védőtokokat vagy burkolatokat a kameráihoz? Milyen óvintézkedéseket tesz a felszerelés sérüléseinek elkerülése érdekében? Hogyan oldja meg a kamerák és egyéb eszközök energiaellátását hosszú túrák során? Milyen típusú akkumulátorokat és töltőket használ, és mennyi tartalékot visz magával? Milyen megoldásokat használ a képek biztonsági mentésére a terepen? Hogyan kezeli az adatokat, hogy ne veszítsen el egyetlen fontos képet sem?

Hogyan készül fel egy fotózásra? Milyen kihívásokkal szembesült a legextrémebb környezetekben? Hogyan kezeli az időjárás viszontagságait és a szélsőséges körülményeket? Volt-e valaha olyan helyzet, amikor fel kellett adnia egy fotózást a körülmények miatt? Melyik volt a legemlékezetesebb fotózása és miért? Van-e kedvenc helye, ahová mindig visszatérne fotózni?

Hogyan építi a kapcsolatokat nagy márkákkal és turisztikai ügynökségekkel? Milyen tanácsot adna azoknak, akik szponzorációt vagy megbízásokat szeretnének kapni?

Kérdezz felelek.

▪️ Kötetlen, szakmai, baráti beszélgetés Nagy Gáborral, a Sony Magyarország és a Fotoplus Csapatával – Sony fényképezőgép és objektív teszt lehetőség

———————————————

ℹ️ Főbb információk:

⏰ Mikor lesz? 2024. július 23-án kedden.

🏦 Itt: Fotoplus PRO Fotó- és videó szaküzlet – Nádorliget utca 7/b, Budapest, Hungary, 1117

▪️ Létszám: 30 fő.

▪️ Díjmentes rendezvény, de előzetes regisztráció szükséges!

▪️ Jelentkezés itt: https://www.fotoplus.hu/fotoplus-kavezo-sony-nap-nagy-gaborral

———————————————

☕ Mit jelent a Fotoplus Kávézó?

▪️ Cukorral, vagy cukor nélkül?

▪️ Gyere és csatlakozz ehhez a fotós / filmes találkozóhoz, egy finom kávé mellett!

▪️ A Fotoplus Kávézó egy kellemes baráti hangulatú, beszélgetős szakmai találkozó, élménybeszámoló, szakmai előadás, teszt lehetőség.

———————————————

🚩 Regisztráció, jelentkezés erre a rendezvényre:

▪️ Itt: https://www.fotoplus.hu/fotoplus-kavezo-sony-nap-nagy-gaborral

———————————————

https://www.facebook.com/events/1181859262948074/

Details

Date:
July 23
Time:
14:30 - 17:30 CEST
Event Categories:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1181859262948074/

Organizer

Fotoplus
Phone
(06 1) 222 4355
Email
noreply@facebookmail.com
View Organizer Website