12.8 C
Budapest
hétfő, május 25, 2020
Hirdetés
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Szabó Zoltán – Kis-Tibet (fotós előadás)

január 16 @ 16:30 - 17:30 CET

o

KIS-TIBET – A BUDDHIZMUS LELKE

“A világ tetején, Ladakhban, a Csoma-járta Tibet fantasztikus díszletei és buddhista szerzetesei között fotózhatsz velünk. Átkelünk a Föld legmagasabb autózható hágóján, részesei leszünk egy buddhista kolostori fesztiválnak, kipróbáljuk a sós jakvajas teát és belekóstolunk a magashegyi trekkingezésbe. ”

„A Kincseskamerát harminc évnyi – főként ázsiai – kalandozás után, 2012-ben alapítottam azzal a céllal, hogy ablakot nyissak az általam megismert világokra, hogy egy-egy kultúrában bennfentesként kalauzoljam végig a hozzám csatlakozókat. A Kincseskamera fotótúrái három évtized utazós-fotós kincseinek esszenciáját kínálja azoknak a felfedezőknek, akik nem riadnak vissza egy kis kalandtól.” – kincseskamera.hu

A 10 részesre tervezett fotós előadások negyedik előadásaként Szabó Zoltánt a kincseskamera.hu oldal alapítóját hívtuk meg, hogy Kubáról tartson előadást.

A Krúdy Gyula Városi Könyvtár és az Utazók Klubja támogatásával illetve a várpalotai Objektív Fotóklub szervezésében szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

A program az EFOP – 1.5.2. – 16 – 2017 – 00010 Humán szolgáltatások fejlesztése Várpalota térségében azonosító számú pályázatának támogatásával valósul meg.

Részletek

Dátum:
január 16
Időpont:
16:30 - 17:30 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3142275315800154/

Szervező

Edina Kavecz
E-mail:
noreply@facebookmail.com