csütörtök, augusztus 5, 2021
Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Süveg Márk SAIID virtuális tárlatvezetése | Ventura: Automaton

2020, június 7 @ 18:00 - 19:00 CEST

A Műcsarnok, Juhász Anna, Orvos-Tóth Noémi és Fodor Tamás után felkérte Süveg Márk “SAIID” slammer-t, költőt, hip hop előadót is, hogy otthonából kalauzolja a vendégeket Paolo Ventura: Velencei történet / Automaton c. kiállításában, amely a képzőművészet és a fotográfia, a képzelet és a valóság határán épült különleges képi világával varázsolja el a látogatókat.
Képernyő elé várunk minden érdeklődőt Süveg Márk Saiid rendhagyó, virtuális tárlatvezetésére otthonról június 7-én, vasárnap 18.00 órakor.
A kiállítás virtuális sétája a http://mucsarnok.hu/panoramafoto/ventura/ címen tekinthető meg, a virtuális tárlatvezetést itt tesszük közzé a megjelölt időpontban.
Paolo Ventura Velencéje ismerős és mégis idegen. Az a benyomásunk, hogy talán csak a képzeletben létezett, pedig minden eleme annyira valóságos. Akárcsak maga a történelem, a közös múltunk. A különös, nyomasztó, félelmetes emlékekről gyakran szeretnénk azt hinni, csak rémálmokban léteznek. Hogy a múltat elszenvedők talán csak egy álomszerű bábszínház kicsiny figurái voltak, nem pedig hús-vér emberek. (részlet Szarka Klára kurátori szövegéből)
https://www.facebook.com/events/722725071887252/

Részletek

Dátum:
2020, június 7
Időpont:
18:00 - 19:00 UTC
Esemény kategóriák:
, ,
Esemény címkék:
, ,
View Esemény Website

Szervező

Műcsarnok – Kunsthalle Budapest
E-mail:
noreply@facebookmail.com

Helyszín

Műcsarnok – Kunsthalle Budapest
Dózsa György út 37
Budapest, - 1146 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
(1) 460 7000