Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sportime fotópályázat 2009

2009, November 1 @ 00:00 - 2010, January 20 @ 00:00 UTC+0

Free
fotopalyazat-kepek.png

Kapd el a pillanatot és nyerj!Megújult Sportime magazinunk fotó és történet pályázatot hirdet! Örökítsd meg a pillanatot és írd le téli sportélményeidet, vagy mutasd be az évszak szépségeit. Nevezhetsz kalandtúráidról, extrém sportélményeidről készült fotókkal és történetekkel egyaránt.

Kapd el a pillanatot és nyerj!
Megújult Sportime magazinunk fotó és történet pályázatot hirdet! Örökítsd meg a pillanatot és írd le téli sportélményeidet, vagy mutasd be az évszak szépségeit. Nevezhetsz kalandtúráidról, extrém sportélményeidről készült fotókkal és történetekkel egyaránt.

Fontos,hogy szerkesztőségünk kizárólag azon pályázatokat tudja elfogadni, melyekben a fotó mellé írásos anyagot is csatolsz. Elsősorban olyan pályamunkákat várunk és látunk szívesen melyek ábrázolják a téli évszakra jellemző szabadidős tevékenységeket, a téli sportokat és sportolókat, a vonzó havas tájakat, a téli közlekedést, a téli létformát, illetve a kalandtúrák és extrém sportok izgalmait, különleges dinamikáját, évszaktól függetlenül.

Pályázatunkon bárki részt vehet, kortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül.Egy pályázó maximum 3 db digitális képet küldhet beszámolójával együtt. A digitális képek mérete max. 1 Mb lehet, de rendelkeznie kell a pályázónak nagy felbontású eredetivel is, melyet szükség esetén kiadónk rendelkezésére bocsájt. Elkészítésük technikája és technológiája nincs korlátozva, mint ahogyan az alkotói szabadság sem. Az élménybeszámolónak, minimum 2000 karakternek kell lennie. A zsűri a beküldött képeket és írásokat együtt bírálja.A fotók és a beszámoló elnevezésében szerepeljen a szerző neve és a kép sorszáma. A legjobb történeteket a Sportime magazin hasábjain is megjelentetjük.

Díjazás:
• 1. helyezett: Wellness hétvége 2 fő részére egy magyarországi wellness szállodában
• 2. helyezett: Családi hétvége a Nyíregyháza-sóstófürdői Hotel Barbizonban
• 3-5. helyezett: egyenként 5000 forint értékű sportszer vásárlási utalvány

Beküldés: digitális formátumban ezen az oldalon lévő form-on keresztül
Információ kérhető: fotopalyazat@sportime.hu
Beérkezési határidő: 2010. január 20.
Zsűrizés: 2010. január 31.
Értesítés az eredményről kizárólag e-mailben és a www.sportime.hu weblapon: 2010. február 15-ig.

Details

Start:
2009, November 1 @ 00:00 UTC+0
End:
2010, January 20 @ 00:00 UTC+0
Cost:
Free
Website:
www.sportime.hu